Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na GrubyPDW

MarkSon

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 17192
Login: MarkSon
Nick oskarżonego: GrubyPDW
Powód skargi: Oszustwo przy sprzedaży
Data zdarzenia: 30.05.2023 godzina około 20;00
Dowody: 

[2023-05-30 19:46:35] [Output] : << [130] h4szysz: mam stratum 1.9pb 2klucze fele wizu zderzaki v4 apka 2 klucze ale doplacasz

[2023-05-30 19:48:26] [Output] : >> [130] h4szysz: w sumie to stratum 55k w salonie a ecuv4 po cenie demontu 20k to 75 to nie chce

[2023-05-30 19:48:39] [Output] : << [130] h4szysz: to mg za golfa

[2023-05-30 19:52:16] [Output] : << [130] h4szysz: poczekasz zw ide

[2023-05-30 19:52:33] [Output] : << [130] h4szysz: 10min

[2023-05-30 20:01:27] [Output] : ⓠKontrahent h4szysz dodał pojazd o VUID 29706 do wymiany.
[2023-05-30 20:01:29] [Output] : â“ Trwa dodawanie przedmiotu do wymiany...
[2023-05-30 20:01:29] [Output] : ✔ Pomyślnie dodano pojazd o VUID 36029 do wymiany.
[2023-05-30 20:01:30] [Output] : ⓠKontrahent h4szysz zaakceptował propozycję wymiany.
[2023-05-30 20:01:31] [Output] : ⓠTrwa weryfikacja poprawności danych...
[2023-05-30 20:01:31] [Output] : ✔ Zaakceptowałeś propozycję wymiany.

>> [1] duzaChmura: Masz skarge zara jak coś
>> [1] duzaChmura: ze też ci nie wstyd
<< [1] duzaChmura: choc re trade
>> [1] duzaChmura: XDDD
<< [1] duzaChmura: bo to gowno
>> [1] duzaChmura: tera to sie na forum spotkamy ja chce stratuma
<< [1] duzaChmura: to masz
>> [1] duzaChmura: mowiles ze ma ecuv4 a nie ma
>> [1] duzaChmura: takze skarga leci 😕
<< [1] duzaChmura: ja nie wiedzialem ja myslalem ze to silnik jakis
>> [1] duzaChmura: ta i specjalnie zdemontowałeś przed
<< [1] duzaChmura: nie zxemontowalem nic
>> [1] duzaChmura: i zmieniłes nick
>> [1] duzaChmura: nie chce mi sie gadac z toba nawet
<< [1] duzaChmura: nick mialem w placah

Opis sytuacji: Gracz do mnie napisał(tak jak w dowodach) o zamianę swojego stratuma id: 29706 za mojego ówczesnego cluba id:36029. W bazie sprawdziłem, że rzeczywiście jego stratum posiada ecuv4, aplikacje transportową. Napisał do mnie tak jak w logach i chciał, abym dopłacił. Uznałem, że demontaż ecuv4 wynosi 20k, więc nie opłaca mi się dopłacać, do tego nie miałem gotówki więc zgodził się bez dopłaty. Następnie chciał, żebym poczekał 10 minut bo musi zw. (W tym czasie zapewne pojechał zdemontować ecuv4). Porzucił auto na moście między urzędem a giełdą do 250k (zapewne abym się nie zorientował). Dokonaliśmy wymiany po czym gracz zmienił 2 razy nick z h4szysz na duzaChmura, a po chwili na GrubyPDW.

Następnie gracz chciał odmianę i proponował dogadanie się, natomiast ja z oszustem się nie zamierzam prywatnie dogadywać bo nie wiem co jeszcze wymyśli. 

Mam nadzieję, że dowody są wystarczające, natomiast prosiłbym jeszcze dla pewności o sprawdzenie w logach, o jakiej godzinie gracz zdemontował to ecu. Przypuszczam, że była to godzina między 19.50 a 20 czyli w czasie między propozycją wymiany a jej realizacją.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [60] GrubyPDW: Skarga jest już na forum

Chce aby to rozwiązała administracja, bo mam pewność, że zrobiłeś to specjalnie oto dlaczego:

1. Dwa razy zmieniłeś nick i wyszedłeś z serwera. 

2. Sprawdzałem bazę pojazdów w momencie jak do mnie pierwszy raz napisałeś i miałeś jednego stratuma z zamontowanym ecuv4.

3. Nagle byłeś zw na 10 minut przed wymianą, gdzie podejrzewam, że pojechałeś zdemontować ecu. Na potwierdzenie tego są potrzebne logi, do których wgląd ma administracja.

4. Porzuciłeś go 500 metrów od urzędu i biegłeś pod urząd(myślałem, że z giełdy) twierdząc pózniej, że silnik się popsuł, gdzie po wymianie podjechałem po tego stratuma i silnik tylko lekko się dymił, że byłem w stanie nim na spokojnie dojechać do mechanika i naprawić bo osiągi nie uległy pogorszeniu.

5. Zmieniałeś wersje zdarzeń, najpierw pisząc, że nie wiedziałeś i myślałeś ze to jest "jakiś silnik" potem pisząc, że nie tego stratuma mi sprzedałeś co jest oczywistym kłamstwem, bo przed wymianą widziałem, że masz tylko jednego stratuma, który miał ecu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.