Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Klocek

ZbychuElo

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 74508

Login: ZbychuElo

Nick oskarżonego: Klocek

Powód skargi: Nadmierne uprzykrzanie i banowanie bez powodu

Data zdarzenia: 29.05.2023 13:06

Dowody: ss poniżej

Opis sytuacji: Dostałem unbana, miałem czas na zapłacenie graczowi innemu 15 tysięcy co zrobiłem, poczym on mi je oddał. Klocek zaczął używać niecenzuralnych słów na serwerze i wyrzucał mnie z serwera bez powodu. Po zapłacie 15 tysięcy innemu graczowi on zwrócił mi je, po paru dniach Klocek bez uprzedzenia ani nic dał Perm Bana bez powodu. Prosiłbym o rozpatrzenie tej skargi, i ukaranie Klocka za nadużywanie Rangi.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: napisałem mu na pv na Forum

Witam,

Dostałeś wyraźny termin realizacji który sam określiłeś, do kogo ma on trafić (wraz uid gracza) oraz jaka to ma być kwota. Nie wiem skąd informacje o przelewie i późniejszym zwrocie kwoty, skoro ze zbanowanego konta jedyny przelew poprzez bank w Los Santos po odbanowaniu, to przelew na twoje multikonto, jeden przelew do gracza o wartości 300$ oraz przelew do Ciebie o wartości 18$. W apelacji również zapytałeś czy nadal musisz oddać pieniądze pomimo że podobno gracz Ci powiedział że "[...] powiedział że nie muszę oddawać że to dla niego są grosze", dostałeś informację że nadal musisz spłacić to zobowiązanie, czego nie wykonałeś pomimo przekroczenia przez mnie terminu spłaty o 4 dni.

Nigdy nie użyłem niecenzuralnych słów wobec graczy. Wszystkie moje wiadomości znajdują się w logach, więc bez problemu można potwierdzić, że nie używałem takich słów wobec Ciebie oraz innych osób. Dodatkowo jestem osobą która nie używa voice chatu, więc nie ma mowy o przekazywaniu wiadomości tym środkiem komunikacji. Kick został przez mnie zastosowany z uwagi na zbanowanie twojego multikonta.

16 minut temu, Klocek napisał:

Witam,

Dostałeś wyraźny termin realizacji który sam określiłeś, do kogo ma on trafić (wraz uid gracza) oraz jaka to ma być kwota. Nie wiem skąd informacje o przelewie i późniejszym zwrocie kwoty, skoro ze zbanowanego konta jedyny przelew poprzez bank w Los Santos po odbanowaniu, to przelew na twoje multikonto, jeden przelew do gracza o wartości 300$ oraz przelew do Ciebie o wartości 18$. W apelacji również zapytałeś czy nadal musisz oddać pieniądze pomimo że podobno gracz Ci powiedział że "[...] powiedział że nie muszę oddawać że to dla niego są grosze", dostałeś informację że nadal musisz spłacić to zobowiązanie, czego nie wykonałeś pomimo przekroczenia przez mnie terminu spłaty o 4 dni.

Nigdy nie użyłem niecenzuralnych słów wobec graczy. Wszystkie moje wiadomości znajdują się w logach, więc bez problemu można potwierdzić, że nie używałem takich słów wobec Ciebie oraz innych osób. Dodatkowo jestem osobą która nie używa voice chatu, więc nie ma mowy o przekazywaniu wiadomości tym środkiem komunikacji. Kick został przez mnie zastosowany z uwagi na zbanowanie twojego multikonta.

No ciekawe mam swiadkoe co byli prz tym że wyzywales mnie od różnych i rzucales kickami co chwilę,

Jak ktoś ci zwrócił uwagę to go kickowales 

9 minut temu, ZbychuElo napisał:

No ciekawe mam swiadkoe co byli prz tym że wyzywales mnie od różnych i rzucales kickami co chwilę,

Jak ktoś ci zwrócił uwagę to go kickowales 

Do tego na głosowym powiedziałeś że spoko, czyli potwierdziłes że nie muszę płacić, udostępniłem ci ekran na discordzie i pokazalem ci chat z graczem któremu byłem winny te 15k. Najpierw pomysł co piszesz Klocus bo się nie klei to, wręcz sprzeciwia 

1 godzinę temu, Klocek napisał:

Witam,

XD kłamiesz jak byk młody + próbujesz zgrywać niewiniątko ale ci nie wychodzi, plujesz rozgrywkę innym a potem płaczesz że są skargi na ciebie

Nie wiem nawet co mam odpisać, ale w logach nie ma żadnej informacji o wykonanym przelewie. Skoro warunek apelacji nie został spełniony to otrzymałeś ponownie bana. Gdybyś nie musiał tych pieniędzy spłacać to Administrator poinformowałby Ciebie o tym w apelacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.