Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Pożyczyłem 2 tys

Kusil

Rekomendowane odpowiedzi

skargaLogin: kusil
Nick oskarżonego: grzech43
Powód skargi: pożyczka
Data zdarzenia: 24.12.2020

Dowody: Trzeba sprawdzić logi, uzgadniałem to z nim na czacie głosowym mam również świadka który był na czacie w tym momencie.
Opis sytuacji: Pożyczyłem mu 2 tys w wigilje i chyba pomyślał że to prezent ale uzgadniałem z nim że to pożyczka mam również świadka.
Dowód na poinformowanie gracza wysłana

Napisz na DSC michał_kulig1B#9479 proszęskarga o szybki kontakt 

skarga

Po pierwsze siedzieliśmy na dc ja i ty więc nie masz światków i zapytałeś ile mam hajsu to powiedziałem że 1k i że sobie zbieram to ty przesłałeś mi 2k i powiedziałeś że go prezent wigilijny i koniec tematu a dziś mówisz żebym wbił dc i pytasz czy oddał bym 2k bo potrzebujesz to powiedziałem że nie 😄

Witam.

1. Popraw nazwę wątku głównego.

Przeanalizowałem wszystkie Twoje logi z dani 24.12.2020r. i nie znalazłem tam nic, co by wskazywało na pożyczkę.

Jeśli masz jakiś dowód, który potwierdziłby Twój opis sytuacji to proszę Cię, abyś zamieścił go w odpowiedzi do wątku głównego lub dołączył go do wzoru skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.