Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na ZbychuElo

Null

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 72403
Login: Null
Nick oskarżonego: ZbychuElo
Powód skargi: Oczernianie na czacie premium
Data zdarzenia: 13:35-13:55
Dowody: 

Opis sytuacji: Napisałem na czacie z ogłoszeniami, że wezmę pożyczkę. @ZbychuElozaczął mnie prowokować, że nikt mi nie da pożyczki, a potem mówił, że rzekomo oszukałem jakiegoś gracza na 600k i ma na to dowody. Jest to oczywiście kłamstwo, które ma na celu zniszczyć mi rozgrywkę. Chciałbym zaznaczyć, że nie mam żadnych kar na serwerze oraz wziąłem pożyczki od graczy @IpErrinio, @Yuzuchi, @3HUNNA czy @-=KodaK=-. Liczę na to, że gracze wypowiedzą się na temat spłacanych przeze mnie pożyczek. Większość spłacałem na drugi dzień. Liczę na ukaranie gracza, ponieważ niszczy mi reputację. Na serwerze oczywiście był @Emciok, ale uznał oszczerstwa za opinię. To jakiś żart?
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

A więc, po pierwsze to nie była prowokacja tylko moja opinia. To że oszukales mojego kumpla na 600k to nie moja wina, poza tym ty w wulgarnych słowach zacząłeś się odnosić i napisałeś bezsensowna skargę, która nie ma sensu. Ty tylko wziąłeś to jako prowokacja sam Emciok napisał że to była moja opinia.

48 minut temu, ZbychuElo napisał:

A więc, po pierwsze to nie była prowokacja tylko moja opinia. To że oszukales mojego kumpla na 600k to nie moja wina, poza tym ty w wulgarnych słowach zacząłeś się odnosić i napisałeś bezsensowna skargę, która nie ma sensu. Ty tylko wziąłeś to jako prowokacja sam Emciok napisał że to była moja opinia.

Znowu bajki piszesz bez pokrycia.

O tej opinii, to napisałem nie czytając historii wcześniejszej gracza, po czym napisałem mu bardziej przyziemną wiadomość, zwracając tym mu uwagę:
2023-05-26 13:54:24   Emciok   to napisz na niego skarge jak masz dowody, a nie pisz takich rzeczy na publicznym czacie

Podsumowując, @ZbychuElo prosiłbym, tak jak już napisałem, nie pisz takich rzeczy na czatach publicznych bez pokrycia, a jeżeli takie już masz, to napisz skargę na forum. Potraktuj to jako moje ostrzeżenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.