Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na *TiGeR*

eljanuszo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: eljanuszo
Nick oskarżonego: *TiGeR*
Powód skargi: Nadużywanie władzy, nie odegranie roli
Data zdarzenia: 29.12.2020 13:41 około
Dowody: https://imgur.com/a/ad91Sz1
Opis sytuacji: Wyjeżdzałem spod salonu wang cars i stukłem się z nim gdy był graczem IC i na czacie nawet jest widoczne jak pisał do mnie, żebym mu zapłacił za stłuczke 35$ nie wiem nawet skąd wypatrzył sobie cene. Jako gracz powinien zawiadomić policję IC o tej sytuacji a on ścigał mnie i potem zalogował się na supportera wykorzystując swoją rangę i dostałem blokadę jazdy na dwa dni. Czyli teoretycznie mając posadę supporta, która jest OOC, to on akcję IC wykorzystał przez posadę OOC. O skardze zawiadomiony.

Chłopie, wyjeżdżałeś z salonu na wstecznym, z taranowałeś  mnie i nawet się nie zatrzymałeś. Pojechałem za Tobą żeby zobaczyć Twoje ID. Nie napisałem, żebyś płacił 35$ tylko napisałem na chacie 35. Żeby się do Ciebie tepnąć i zabrać prawko za perfidny taran oraz ucieczkę. I nie mamy obowiązku odgrywać cały czas RP, ponieważ to serwer RPG a nie RP. Jeżeli ktoś nie chce- to nie musi. Dziękuję i pozdrawiam. 

Ale to i tak się jedzie wzywa policję i rozgrywa to, ja mogłem cofać i cię nie widzieć a ty jedyne co napisałeś to ,,plac" i tyle. Moze jeszcze mam ci klika tysi za zderzak zapłacić? Byś chociaż pojechał na naprawę zobaczyć ile ci wiszę i mi napisać bo mi to wisi czy ja się zatrzymam czy nie, bo sam napisałeś, że to jest serwer RPG a nie RP, więc proszę bardzo mogłeś podjechać na naprawę i napisać mi w wiadomości prywatnej, żebym Ci zapłacił i przede wszystkim ILE, bo skoro serwer RPG to masz wiadomość prywatną mogłeś mi napisać ile mam Ci zapłacić, pojechać na naprawę i sprawdzić, a że ty napisales plac i tyle no to co mi z tego jak nie wiem ile mam ci nawet zaplacic.

Po za tym to nie było uszkodzenie samochodu do stanu krytycznego na wysoką kwotę, żeby dawać graczowi jeszcze blokadę jazdy na 2 dni i zabierać prawo jazdy xD ty chyba dystansu do ludzi nie masz

Dnia 29.12.2020 o 14:53, *TiGeR* napisał:

Chłopie, wyjeżdżałeś z salonu na wstecznym, z taranowałeś  mnie i nawet się nie zatrzymałeś. Pojechałem za Tobą żeby zobaczyć Twoje ID. Nie napisałem, żebyś płacił 35$ tylko napisałem na chacie 35. Żeby się do Ciebie tepnąć i zabrać prawko za perfidny taran oraz ucieczkę. I nie mamy obowiązku odgrywać cały czas RP, ponieważ to serwer RPG a nie RP. Jeżeli ktoś nie chce- to nie musi. Dziękuję i pozdrawiam. 

Bez dodatkowego komentarza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.