Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Odwalacz odchodzi, Trzymajcie sie!!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zarejestrowałem się po raz pierwszy 762 dni temu przez ten czas na serwerze zdobyłem prawie 2800h, przez ten czas spełniłem wszystkie swoje cele na serwerze. Chciał bym podziękować wszystkim z kim miałem przyjemność współpracować na serwerze przy czym się super bawiąc to były nie zapomniane chwile ale jak to mówią coś się kończy coś zaczyna... to już czas na mnie.
Chciał bym podziękować @Pabloescobar. @Antus** @MasnyDZBEN za pokazanie mi serwera oraz wytłumaczenia mi rozgrywki na serwerze.

@BollmeN dzięki za super spędzone chwile na discordzie oraz dania mi szansy w zarzadzie organizacji
@Librus Niech ci sie mercedes sprawuje oraz dzieki za cejowskie rozmawianie o 2 w nocy xd
@Mirek*Blacharz Fajnie sie z toba driftowało na słuzbie i ogl spoko ziomek jestes
@Tubas@Banan99@Pervool Dzieki za danie mi szansy w frakcji SATC
@TheDreamer No ty tez spoko ziomek jestes zdawałem u ciebie dwa egzaminy i zdałem jakoś xd i oglnie uczyłes ludzi latać tyłem oraz życze ci zebyś zaszedł w administracji jak najwyżej.
@Klocek Dzieki za czarna liste frakcyjna oraz za wszystkie kary na serwerze nie zmieniaj sie
@Jezus_Carbonara@Kulek Dzieki za szanse w radiu jaka mi daliscie i no nie zmieniajcie sie 
@seza Fajnie sie gadało na dc i no super jestes nie zmieniaj sie
@PolisheQ Spoko ziomek z ciebie fajnie sie odwalało zawsze i jeszcze te czasy jak w satc bylismy kurde kiedys to bylo kampienie na stalliona gtt po nocach, smianie sie z tadzia xd
@Mizshift Spoko jestes ziom zeby cie z administracji nie wywalili i zebys zaszed jak najwyzej
@kruljasiek2010PL@KrulWojtek2010PL Spoko ziomki jestscie i handlarze hahaha niech wam sie zarabia jak najlepiej
@ACTIVE Ty to zawsze cos smiesznego powiedziales i no spoko jestes
@Dolar. Dzieki za kampienie jakis baz i za wspolnie granie w kopmputer
@Jakubexx Dzieki za wspolne granie w Fs oraz ze byłes w org i za gadanie na dc itp spoko jestes ziom, wiem ze zje**** wtedy z ta sprawa z brykim i no nie zmieniaj
@1bRyki Spoko jestes niech ci sie gra jak najlepiej i zycze ci jak najwiekszego majatku
@Flor3k Ty bogaczu ty haha fajnie sie gadało na dc i normalnie bede cie sledzil jeszcze na yt jak cos wrzucisz
@FockeWulf Ty tez dobra morda z dc byłes i no powodzenia w daleszym rozwoju na serwerze
Jak o kimś zapomniałem to sory ale tez ci dziekuje

Oraz dziękuje całej organizacji Maliniarze za pieknie wspomnienia oraz byłym kolega z satc z którymi zawsze cos sie dzialo.
Trzymajcie się wszyscy i jeszcze raz wszystkim dziękuje❤️

Ps. 
Gracz Mercury_MG został zbanowany na 60 dni przez Ka3R, powód: CBK w reporcie, dużo kar
Raczej po banie nie wróce albo dostane nastepnego bana....

• Super 14
  • Auć 3
  • Lubię to! 5
  • WOW! 1

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.