Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Castulo

gartix

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 72608
Login: majusia 
Nick oskarżonego: Castulo
Login : Castulo

Powód skargi: Przed opuszczeniem organizacji porzucił rozwalony pojazd 
Data zdarzenia: 23.05.2023
Dowody: image.png.2702c96da3addd89164ef9653e975f06.png
Opis sytuacji: gracz napisał odejście od organizacji zniszczył i porzucił furę nie informując o tym nikogo z v-liderów nie chce zwrócić kosztów 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:image.thumb.jpeg.7241196760dde299fb5826d0d2e8dbb6.jpegoto co mi gracz odpisał image.jpeg.1bb721195dbfc9405bc4e86c9156e8b6.jpeg

Chwila chwila zmieniles tego repsa zeby napisac ze hajsu nie chce zwrocic? Jestes normalny? XDDD ty chlopie masz cos z glowa, ja ci 10 razy pisalem ze jesli ub dostane to ci oddam hajs za naprawe. Ty chory na głowę jestes, ulańcu ktory czytac nie umie XDDDD a wyżej nawet dowod jest naszej rozmowy bo jestes pieprzonym kłamcą i dales URYWEK tego co napisalem ci ostatnie w naszej konwersacji na discordzie. 

Chłopie ty jesteś jakiś przywalony na maxa napisałem do ciebie tego samego dnia jak porzuciłeś o zwrot kosztów nic nie odpisałeś wiec napisałem skargę to wtedy odrazu zobaczyłeś moje wiadomości wiec radzę się ogarnąć piszesz odejście z organizacji po 3 dniach jeździsz furami i specjalnie rozwalasz. Po rozwaleniu opuszczasz organizacje 

1. Tak jak widac na konwersacji, odpisalem jak napisales ze leci skarga a to moje wytłumaczenie: wyjechałem z rodziną do innego miasta i nie miałem jak odczytać czy wejść na serwer w tym czasie

2. Nikt specjalnie fur nie rozwalal

3. Napisalem odwolanie od organizacji i nie wiedzialem, ze po odwolaniu sam mam opuscic organizacje 

4. Dodatkowo tego dnia co mi napisales juz mialem bana za inne auto tez porzucone, mialem wtedy ciezki dzien i caky czas musialem logac z serwa i nie zdarzylem zadnego z aut schować ani naprawic. Tak jak pisałem w mojej apelacji o unbana.

A ty jeszcze klamiesz ze ci pieniedzy za naprawe oddac nie chce a to jest naprawde smieszne juz

1 akurat auto nie było specjalnie porzucone cn? Auto było porzucone pod mostem na torach kolejowych z rozwalonym silnikiem 

2 ss wysłałem bo się przyznałeś ze masz 2 konta czego nie można mieć 

3 nie chce mi się człowieku z tobą pisać bo ty chyba czegoś nie rozumiesz wymieniam ci podstawowe rzeczy z regulaminu a ty nie wiesz o co chodzi. 
NIE PISZ JUŻ CZEKAMY NA ADM 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.