Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - PudzianzVolvo

UncleWlad

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: UncleWlad
Nick oskarżonego: PudzialzVolvo
Powód: Nie wypełnianie obowiązków taksówkarza
Dowody: SS + logi

Spoiler

mta-screen_2023-05-22_23-49-39.thumb.png.27c020ee5743d9ffa9617e12e7e6a32d.png
[2023-05-22 23:38:16] [Output] : âś” TaksĂłwkarz PudzianzVolvo zmierza w twoim kierunku!
[2023-05-22 23:43:36] [Output] : ⓠPosiadasz zablokowane PM, gracz nie będzie w stanie Ci odpisać.
[2023-05-22 23:43:36] [Output] : >> [44] PudzianzVolvo: ty długo bede czekal bo z tego co widze to wolisz na spawnie afczyc
[2023-05-22 23:43:57] [Output] : << [44] PudzianzVolvo: A może miałeś pm wyłączone co?
[2023-05-22 23:44:08] [Output] : >> [44] PudzianzVolvo: to report sie pisze ?
[2023-05-22 23:44:13] [Output] : >> [44] PudzianzVolvo: na przyklad
[2023-05-22 23:44:23] [Output] : << [44] PudzianzVolvo: Ok
[2023-05-22 23:44:38] [Output] : >> [44] PudzianzVolvo: czyli nie jedziesz ?
[2023-05-22 23:45:00] [Output] : << [44] PudzianzVolvo: Wezwij ponownie
[2023-05-22 23:45:10] [Output] : >> [44] PudzianzVolvo: widzimy sie forum

Opis sytuacji: Wezwałem taksówkę, po czym czekam 5min i się zastanawiam gdzie ten kierowca. Zacząłem szukać go po mapie i co się okazało, że taksówkarz postanowił sobie "Afczyć" na spanie i wozić graczy ze spawna, zamiast kierować się w moją stronę. Taksówkarzowi nie chciało się nawet mnie poinformować, że nie będzie kierował się w moim kierunku. W dodatku zachował się arogancko.

Witam. Wyjaśnię zaistniałą sytuację. Na mapie widziałem Twojego blipa w kilku miejscach, i ze względu na to chciałem się z Tobą skontaktować, lecz miałeś wyciszone pm. Fakt - mogłem napisać reporta lecz nie zrozumiałem treści BOT - ON. Nie mniej przepraszam za swoje zachowanie. 

Po zobaczeniu dowodów, widzę tu faktyczną winę pracownika. Mimo tego, że blip pojawiał się w kilku miejscach powinieneś dopytać gracza w jakim jest miejscu, aczkolwiek tu uwaga. Jeżeli gracz ma zablokowanego pm to z zrobił to z jakiegoś powodu, więc osobiście nie widzę powodu pisania reporta. Jeżeli taka sytuacja faktycznie miała miejsce i miałeś pmoff nie ma on obowiązku Cię reportować w tej sytuacji. Tym bardziej, że pracownik później zaproponował Ci abyś dał ponownie zgłoszenie. 

38 minut temu, PudzianzVolvo napisał:

Witam. Wyjaśnię zaistniałą sytuację. Na mapie widziałem Twojego blipa w kilku miejscach, i ze względu na to chciałem się z Tobą skontaktować, lecz miałeś wyciszone pm. Fakt - mogłem napisać reporta lecz nie zrozumiałem treści BOT - ON. Nie mniej przepraszam za swoje zachowanie. 

Odnośnie kilku lokalizacji, jest to zapewne spowodowane wychodzenie i wchodzeniem do interioru (domku).

Pracownik w tej sytuacji zostaje tylko upomniany aby na przyszłość za nim odrzuci zgłoszenie dopytać (jeśli to możliwe) o dokładną lokalizacje.

Skargę akceptuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.