Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Woolfis

fusion

Rekomendowane odpowiedzi

Login: fusion 
Nick oskarżonego: Woolfis
Powód skargi: Faworyzacja, łamanie regulaminu.
Data zdarzenia: noc 28/29.12.2020
Dowody:  \/ Tutaj jest skarga za faworkę na discordzie. Jednak w międzyczasie Supporterka dopuściła się kolejnej faworki, co moim zdaniem jest niedopuszczalne i tego właśnie powodem jest ta skarga. Wszystkie dowody widoczne są w poprzednim wątku.

Opis sytuacji: A więc wspomniana supporterka nakazuje osobie, która napisała na nią skargę edytować tą odpowiedź poprzez nałożenie na to moderacyjnej notatki (nie wiem jak to się tu nazywa). Każdy doskonale wie, że jeśli ktoś z administracji taką notkę nałoży na odpowiedź to już edytować jej się nie da. Dlaczego więc osoba nieuprawniona do wypowiadania się w tym dziale zostaje całkowicie pominięta, a odpowiedź użytkownika @maciek.bot zostaje usunięta/ukryta i dostaje on punkty ostrzeżeń? Dodam tylko, że dzięki Tobie nie mógł on nic zrobić z tą odpowiedzią. @Woolfis jeśli już dbasz o porządek i warnujesz za łamanie regulaminu, to dlaczego wcześniej wspomniana nieuprawniona osoba nie dostaje nic, a jej odpowiedź nie jest również usunięta/ukryta? Jest to czysta faworka, najpierw na discordzie - za co miałaś poprzednią skargę, a teraz jeszcze odwalasz kolejne faworki na forum, czego wynikiem jest ta skarga. Wyciągasz jakieś wnioski z tego co robisz? Czy tylko wyśmiewasz te wszystkie skargi? Bardzo lubisz przytaczać fragmenty regulaminu, ale czy znasz go tak dobrze? Czy tylko szukasz czegoś do ratunku na bieżąco, gdy już jest na Ciebie wypisana skarga? Idąc twoim sposobem:

Spoiler

5. Obowiązkiem Administracji serwera jest godne reprezentowanie serwera na nim i poza nim.

6. Administracja serwera ma obowiązek stosować się do Regulaminu Serwera i egzekwować kary w przypadku jego łamania.

8. Graczowi pełniącemu funkcje administracyjne zezwala się stosować kary według własnej skali lecz wymaga się od niego sprawiedliwego wymierzania kary w stosunku do złamanych zasad Regulaminu Serwera.

9. Zakazuje się nierównego traktowania graczy przez Administrację serwera.

Łamiesz 3/4 punkty regulaminu w jednej skardze (nie wiem czy 8-ke można w tym przypadku również podciągnąć). Jeśli prosisz o nie karanie osoby, która nie ma prawa wypowiadać się w danym temacie, to jest to całkowita niesprawiedliwość, także moim zdaniem, tak. Ósmy punkt można również podciągnąć.

I teraz podsumowując, nie chcę jakichś durnych za przeproszeniem tłumaczeń od Ciebie @Woolfis ani wklejania kolejnych części regulaminu. W poprzedniej skardze jest bardzo nasyfione i była też ona napisana za lekko inną sprawę, niż jest tutaj. Ta skarga ma na celu krótkie i czytelne podsumowanie łamania regulaminu, lub też jego nieznajomości. Jeśli więc nie masz do powiedzenia nic sensownego i dobrze uargumentowanego, to po prostu nic nie pisz i zostawmy to dla ARCON, bo mi też nie chce się z nikim dyskutować za bardzo szczerze mówiąc. Wszystko myślę jest bardzo dobrze widoczne czarno na białym. 

Pozdrawiam gorąco z rodzinką ~fusion

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.