Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kodox.M4C*CDW

Koryto

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 9461
Login: Koryto
Nick oskarżonego: Kodox.M4C*CDW
Powód skargi: Pożyczka 15.000$ która nie została oddana.
Data zdarzenia: 20.05.2023
Dowody: 2 SS'y zostały załączone.
Opis sytuacji: Oskarzony Gracz pytał się na czacie Premium lub Ogłoszeniu kto mógłby mu pożyczyć 15.000 Nie jest to za duża suma więc mu ją użyczyłem pod Warunkiem oddania tej sumy + 20% do 21.05.2023 13:00 jest aktualnie 13:30 nie moge znaleźć Auta Gracza na forum dlatego też nie mogłem niestety się z nim poza grą skontaktować mam nadzieję że Administracja mi w tym pomoże.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Jak już mówiłem Gracz nie ma najwidoczniej żadnego Auta przez wyszukiwarkę aut próbowałem znaleźć jego konto na forum niestety się to nie udało. jeśli zobaczę go w grze dam mu o tej skardze znać chyba że jest jakaś inna opcja na forum na wyszukanie Profila Gracza która nie jest mi znana. 

dowód nr2.png

dowód nr1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.