Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na copka

Kamcio.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kamcio.
Nick oskarżonego: copka
Powód skargi: Zbyt surowa kara
Data zdarzenia: Dzisiaj tj. 20.05.2023 15:15~15:20
Dowody: image.thumb.png.4d9594259e2f39437e69d68dfbba03d6.png
Opis sytuacji: Sytuacja wygląda tak, że gracz, który przechodził kiedyś umilał nam czas na kopce gadając głupoty, że ma "bydlaka" i inne zabawne rzeczy, a ja w widząc go w nawiązaniu do jego historyjek odezwałem się "poka bydlaka, poka bydlaka", jakiś random napisał na czacie "ogar", przypuszczam, że myślał, że to do niego się tyczy to odpowiedziałem mu grzecznie "zamknij mordę". Gracz dokonał po tym zajściu obywatelskiego czynu jak na bardzo młodego człowieka przystało, czyli nagrywanie i pisanie raporta, bo przecież użył słowa "morda" to jest do bana i ogólnie haha będzie zabawnie. Słowem podsumowana, uważam iż kara mute na 4 godzina za użycie słowa "morda" jest zbyt przesadna, bo nikt nie został obrażony, a tym bardziej ja nie chciałem nikogo obrazić. Naprawdę nie dało się zakończyć tego nadaniem mi warna, tylko za coś takiego wpisywać w listę kar jakieś "bk na vc" jakbym kogoś zwyzywał od "k" i "ch" ? Pozdrawiam.

Dowód dostarczony administracji: https://i.imgur.com/GDhOLIc.mp4

Hej, wracając do tej sytuacji podczas wykonywania raporta po sprawdzeniu dowodów oraz tego, że przed nadaniem kary otrzymałeś znaczną ilość ostrzeżeń za tego typu przewinienia nadałem karę czasową która według mnie była adekwatna do popełnionego czynu przez ciebie. Jeśli masz zastrzeżenia lub nie zgadzasz się z karą zawsze możesz zaapelować od niej na forum w odpowiednim dziale. Dowody dzięki którym zostałeś ukarany zostają wysłane do adm.RCON jako dowód w sprawie, myślę iż rozwiałem twoje wątpliwości co do zarzucanego mi czynu nie mam nic więcej do dodania w tej sprawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.