Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Dj_MokreJaja (sprawdzic 21.06)

Wojtek2010PL

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 60032
Login: Yummi*
Nick oskarżonego: @DJ_MokreJaja
Powód skargi: Oszustwo na tune pojazdu
Data zdarzenia: 16,05,2023
Dowody: [2023-05-16 21:48:00] [Output] : >> [172] DJ_MokreJaja: co tam do ft brak?, [2023-05-16 21:48:08] [Output] : >> [172] DJ_MokreJaja: w tym huncie, [2023-05-16 21:48:10] [Output] : << [172] DJ_MokreJaja: mzn nitro, [2023-05-16 21:48:20] [Output] : << [172] DJ_MokreJaja: bak chyba
Opis sytuacji: Witam, dogadałem się z graczem ze zakupie od niego Huntley'a i zapytałem go co brakuje do FT odpisał, że brakuje mzn, nitro, bak, a wcale nie wspomniał o Torowoym i Abs, których brakuje.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @DJ_MokreJaja

1 xD z tą skargą bo ja gadałem z kruljasiek2010pl o wymianę a z Wojtkiem miałem się tylko wymienić. Jasiek sprawdzał forum więc wiedział jaki jest zestaw oraz tuning. Pozatym ft może być na każdym zestawie. 2 ja jestem na kursach z szkoły więc długo długo mnie nie będzie xDDD

Ps: wystarczy zobaczyć logi i tam będzie cała rozmowa z nimi

46 minut temu, acha napisał:

Pozatym ft może być na każdym zestawie

Pełny Mechaniczny (FM/Full Mechanical) - pojazd, który jest ulepszony do najwyższych możliwych dostępnych wartości mechanicznych mających wpływ na zachowanie pojazdu oraz długość jego jazdy na jednym tankowaniu, wliczając w to każdy możliwy do modyfikacji mechaniczny komponent pojazdu dostępny w warsztacie mechanicznym oraz warsztacie komponentów, do tego dodatki mechaniczne (typu radio). Nie dotyczy ustawień ECU, zmiany napędu na AWD lub RWD lub FWD, gwintowanego zawieszenia lub hydrauliki oraz zmian właściwości mechanicznych kół.
Pełny Tuning (FT/Full Tune) - pojazd, który zawiera pełne ulepszenia zarówno mechaniczne jak i wizualne (FM + FV).

51 minut temu, acha napisał:

ja jestem na kursach z szkoły więc długo długo mnie nie będzie xDDD

Zatem masz czas do 21.06.2023r 23:59 na spłatę tej kwoty.

2 godziny temu, Emciok napisał:

@acha jak sytuacja?

no odkąd wróciłem nie byłem na serwerze xDD i jak tak to ma wyglądac ze 1 chłop nie umie czytac forum i chce 215k a 2 ze jakis admin mnie w błąd wprowadzil i ja mam za to oddawac kase.    Chcesz to mozesz mi dac perma bo ja juz raczej na projekcie nie bede gral ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.