Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracz igosiekx

Niko6i

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, igosiekx napisał:

Wypowiadam się nie kupywałem żadnego majątku. Wszystkie pieniądze jakie mam to zbieram sam poprzez prace szambo/kosiarki/rybki

logi mowia same za siebie

Teraz, igosiekx napisał:

ja nie kłamie ja szczery.

jak wytlumaczysz to

elo elo.png

5 minut temu, igosiekx napisał:

Pomyliłem zdanie po 1 , po 2 nic nie kupywalem tak jak mówiłem u góry 

Wszystkie moje pieniądze są zarobione z szamba , ryby i z byłej frakcji samd jak byłem .

ale mordo nie rozumiem po co ty klamiesz jak i tak w logach jest napisane ze ci dawalem kase

Godzinę temu, igosiekx napisał:

Pomyliłem zdanie po 1 , po 2 nic nie kupywalem tak jak mówiłem u góry 

Wszystkie moje pieniądze są zarobione z szamba , ryby i z byłej frakcji samd jak byłem .

Jak wytłumaczysz otrzymanie przelewów na łączną kwote 500,000$? 

Dodatkowo jak wytłumaczysz takie o to logi?

2023-05-14 21:38:04igosiekxwazne ze siano zarobilem

2023-05-14 21:37:51igosiekxwiesz gdzie ja to mam

Dobra po pierwsze swoich pieniędzy miałem 250k około swoich uzbieranych teraz tak szczerze gadam. Aktualnie mam około 400k , Wmawia i kłamie na  kwotę większą żebym musiał oddawać , jeśli jest możliwość to oddam mu to i po sprawie. Ale swoich miałem 250k uzbieranych pieniędzy bez żadnego kupywania majątku , tylko sam zarabiałem z kosiarek , szambiarz, ryby 

Czyli w tym 400k , 250k jest moje co zarabiałem legit bez kupywania majątku.

No to ci pisze że jeśli twierdzi że kupywalem majątek to oddam mu jak zarobie poprostu bo nie chce perma bo ten serwer jest najlepszy i top 1 po drugie komu mam oddawać jak on dostał perma wczoraj , po trzecie 250k moje jest zarabiane bez kupywania majątku , 

Ale to nie była kwota 500k nawet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.