Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zbanowanie Zusje z serwera

Dzak0b

ankieta   

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mają zbanować Zusje?

• Tak!
      82
    • Nie!
      18

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Zusje napisał:

zakończyłam z wami temat, wam został jedynie monolog, który dalej możecie sobie toczyć.... niema cie ze mną najmniejszych szans ani w pojedynkę ani w grupie... musicie uświadomić sobie to, że jesteście słabi. DOBRANOC

na tak 

27 minut temu, Zusje napisał:

chciałam jeszcze dodać, że pojedyńczo na serwerze jesteście słabi dlatego zawsze dostajecie muty i warny, bo pokazujecie w ten sposób, że macie niski poziom kultury w sobie.... a tutaj chcecie zaprezentować siłę w grupie ? brawo! ❤️ gratuluję ❤️ to bardzo szlacheckie zachowanie wobec kobiety ❤️ jeśli tak zachowujecie się w irl to współczuję waszym dziewczynom w przyszłości.

skoro mamy tyle kar to jak wyjasnisz moje 4 kary od poczatku gry na tym serwerze (rejestracja rok temu w lutym), nie wyjasnisz, po prostu jestem tak kulturalny ze powinienem miec wedlug ciebie same muty i warny a wiekszosc kar to prawko z czego jedna lub daie kary to muty, wyciagnij z tego wnioski sama

27 minut temu, Zusje napisał:

2 godziny temu, Zusje napisał:

ci którzy sami fundują sobie muty, bo ja głównie zajmuje się porządkiem na czacie G i czatem lokalnym to  czują przede mną respekt  🙂 🙂

Zusje, jaki respekt myślisz ze takim zachowaniem ktos czuje do ciebie respekt? moze 5 latek. Stoisz na kosiarkach i piszesz te repy ale uwaga uwaga od pilnowania porządku jest ADMINISTRACJA a nie ty.

2 godziny temu, Zusje napisał:

chciałam jeszcze dodać, że pojedyńczo na serwerze jesteście słabi dlatego zawsze dostajecie muty i warny, bo pokazujecie w ten sposób, że macie niski poziom kultury w sobie.... a tutaj chcecie zaprezentować siłę w grupie ? brawo! ❤️ gratuluję ❤️ to bardzo szlacheckie zachowanie wobec kobiety ❤️ jeśli tak zachowujecie się w irl to współczuję waszym dziewczynom w przyszłości.

Ponadto, w tej sytuacji nic nie zmienia ze jestes kobieta a raczej pewnie dziewczynka szukająca atencji, lecz w to nie wnikam #PermDlaZusje

Zusje mówisz cos o poziomie inteligencji ale to ty jesteś tak przygłupia ze robie z ciebie meme na yt XD

#PermDlaZusje

A i jeszcze jedno @Zusje Paplasz cos ze otrzymujesz tu porządnego itp a sama masz 13 kar XD

8 godzin temu, Zusje napisał:

bo niemasz na mnie argumentów 🙂 brakuje Ci tego. reprezentujesz niski poziom inteligencji razem ze swoimi kumplami 🙂

Ty nawet nie potrafisz pisać "nie z czasownikami" XD idź w tej 4 klasie się poduczyć troszke

7 godzin temu, Zusje napisał:

zakończyłam z wami temat, wam został jedynie monolog, który dalej możecie sobie toczyć.... niema cie ze mną najmniejszych szans ani w pojedynkę ani w grupie... musicie uświadomić sobie to, że jesteście słabi. DOBRANOC

Za dużo lil masti się naogladalas i girl power obudź się 

W dniu 16.05.2023 o 00:04, Zusje napisał:

chciałam jeszcze dodać, że pojedyńczo na serwerze jesteście słabi dlatego zawsze dostajecie muty i warny, bo pokazujecie w ten sposób, że macie niski poziom kultury w sobie.... a tutaj chcecie zaprezentować siłę w grupie ? brawo! ❤️ gratuluję ❤️ to bardzo szlacheckie zachowanie wobec kobiety ❤️ jeśli tak zachowujecie się w irl to współczuję waszym dziewczynom w przyszłości.

C z tego że dziewczyna, RÓWNOŚĆ chcieliście równość macie równość, chłopa na twoim miejscu jak najbardziej cisnąć ta? XDDDDD

2 godziny temu, PabloGavi napisał:

zusje czego na kutrach jak byłes afk pisałes "byłem afk" a nie "byłam afk?" przeciez jestes kobietą

Bo to ,,ono"

W dniu 16.05.2023 o 00:15, Zusje napisał:

Okej jedz sobie elegy na czekoladowej lampie i niebieskim kolorze tylko dziecko z autyzmem by dalo taki kolor do tego auta jak i lamp 

Przed rozpoczęciem dyskusji warto wejść na profil autora i sprawdzić historie zmian nazw użytkownika  czy listę kar. Dochodzą również prowokacje w statusach, nazywanie jej „konfidentem”.  Zastanawia mnie to jakim trzeba być człowiekiem i jak nisko trzeba upaść aby posunąć się do takich działań względem drugiej osoby.

Piszesz, że Zusje powinna dostać bana i łamie regulamin gdzie sam robisz to samo. To się nazywa hipokryzja. Poza tym, uważam że właśnie takie osoby jak Ty z takimi przykładami zachowań powinny być banowane na serwerze.

W żadnym wypadku Zusje nie bronię, miałem z nią styczność tylko raz na serwerze co pozwoliło na wyrobienie sobie opinii o niej.  Odbieram ją w ten sam sposób, aczkolwiek uważam, że pisanie  „reportów” na graczy którzy prowokują czy łamią regulamin nie jest niczym szkodliwym bo przecież po to stworzona została ta komenda. Ale dodać muszę, że dobrze by było jakby to działało w obydwie strony.

1 minutę temu, Grzybo. napisał:

Ta tylko wystarczy ze przeklniesz na g nawet nie w rozmowie z nią ani graczami tak poprsotu se przklnuesz i ta idiotka repa pisze

Jakby nie patrząc ma ku temu powód i dla mnie nie jest to nic nadzwyczajnie dziwnego. Czego oczekujesz, wyzywając innego gracza? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.