Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zbanowanie Zusje z serwera

Dzak0b

ankieta   

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mają zbanować Zusje?

• Tak!
      82
    • Nie!
      18

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

przeszkadza wam to, że łamiecie regulamin, a ja wysyłam raporty na was. i dlatego robicie ten sondaż tutaj, bo większość z was chce być bezkarna tutaj i unikać kar za swoje nieodpowiednie zachowanie i łamanie regulaminu na serwerze 🙂

2 godziny temu, Zusje napisał:

przeszkadza wam to, że łamiecie regulamin, a ja wysyłam raporty na was. i dlatego robicie ten sondaż tutaj, bo większość z was chce być bezkarna tutaj i unikać kar za swoje nieodpowiednie zachowanie i łamanie regulaminu na serwerze 🙂

taa, typiarka pisze repy szybciej niz pis zwieksza inflacje chetnie chcialbym aby za jakis czas wyszla aktualizacja "Zbanowano Zusje"  #PermDlaZusje

ci którzy sami fundują sobie muty, bo ja głównie zajmuje się porządkiem na czacie G i czatem lokalnym to  czują przede mną respekt i wiedzą, że jak ja jestem na serwerze to nie mogą łamać regulaminu. dlatego z waszych opowieści na G inni gracze  mają zdanie o mnie takie żę pisze raporty za nic. a to nie jest prawda 🙂 powtarzam jestem dla was niewygodna i dlatego stworzyliście ten sondaż. bo nie możecie bezkarnie prowokować, wyzywać, i naśmiewać sie z innych nowych graczy dlatego chcecie mojego bana 🙂 to wy poprawcie swoje zachowanie wobec innych zwłaszcza nowych graczy nie pozdrawiam tych 40osob. bo z tych 40osób 60% nawet nie miało ze mną do czynienia nic na serwerze :)) 

2 godziny temu, Grzybo. napisał:

Przywalasz się dosłownie o wszystko. Nie da się grać kiedy jesteś na serwisie piszesz reporty na wszystko co się rusza. Nawet gdy rzaden gracz nie utrudnia rozgrywki innemu, Mysle ze dlatego powstała ta ankieta ale najlepiej jakby @Dzak0bdie wypowiedział. 
#PermDlaZusje

ty juz ostatnio zasłużyłeś i dostałeś muta na 2dni i teraz tutaj ubolewasz nad tym, ale sam sobie go załatwiłeś na własne życzenie :))

1 godzinę temu, PoteznyUberman napisał:

taa, typiarka pisze repy szybciej niz pis zwieksza inflacje chetnie chcialbym aby za jakis czas wyszla aktualizacja "Zbanowano Zusje"  #PermDlaZusje

Ty też ostatnio przypomina mi się, że dostawałeś warny i blisko było Ci do muta 🙂

W dniu 14.05.2023 o 21:36, Komin* napisał:

Na tak ewentualnie perm mute

pierwszy raz widzę twój nick bo nigdy nie miałeś ze mna do czynienia w grze.

Ciebie też nie przypominam sobie z gry.

W dniu 12.05.2023 o 19:46, Dzak0b napisał:

Siema ogólnie usunęli moją propozycję 1 o jej usunięcie więc daje ją tutaj. Jak by ją zbanowali to życie ns poprawiło się by o 150%!

Ty natomiast zaliczasz sie do jednych z osób które łamią regulamin na serwerze regularnie, bo załatwiłam Ci też muta oczywiście też na twoje życzenie 🙂 i tutaj widać jak się zemścisz, bo nie masz na mnie dowodów innych, bo jestem czysta jak łza 🙂

chciałam jeszcze dodać, że pojedyńczo na serwerze jesteście słabi dlatego zawsze dostajecie muty i warny, bo pokazujecie w ten sposób, że macie niski poziom kultury w sobie.... a tutaj chcecie zaprezentować siłę w grupie ? brawo! ❤️ gratuluję ❤️ to bardzo szlacheckie zachowanie wobec kobiety ❤️ jeśli tak zachowujecie się w irl to współczuję waszym dziewczynom w przyszłości.

Kumplami ? Ja tych ludzi nie znam , jaki poziom inteligencji reprezentuje ? Jest Ankieta to każdy wyraża swoją opinię i ma do tego pełne prawo , natomiast ty masz już pełne portki że taka Ankieta wpłynie jakoś na Twoje konto. Proponuję zmienić nick ponieważ każdy ciśnie z ciebie bekę na /g oraz proponuję trochę dorosnąć bo zachowujesz się jak 12 letnie dzieciątko które skarży mamusi na kolegów z podstawówki. (ZAPEWNE MASZ TE 12 LAT...)

Jakie argumenty ? Jest Ankieta wyrażam swoją opinię i tyle , na tym to polega 

Nie chce pisać poprostu z dziewczynką bo kobietą cie nazwać nie mogę, pisząc z tobą oraz patrząc na Twój nick spiernicza mi IQ , a teraz uciekaj bo rano do szkoły dobrej nocy

33 minuty temu, Zusje napisał:

ci którzy sami fundują sobie muty, bo ja głównie zajmuje się porządkiem na czacie G i czatem lokalnym to  czują przede mną respekt i wiedzą, że jak ja jestem na serwerze to nie mogą łamać regulaminu. dlatego z waszych opowieści na G inni gracze  mają zdanie o mnie takie żę pisze raporty za nic. a to nie jest prawda 🙂 powtarzam jestem dla was niewygodna i dlatego stworzyliście ten sondaż. bo nie możecie bezkarnie prowokować, wyzywać, i naśmiewać sie z innych nowych graczy dlatego chcecie mojego bana 🙂 to wy poprawcie swoje zachowanie wobec innych zwłaszcza nowych graczy nie pozdrawiam tych 40osob. bo z tych 40osób 60% nawet nie miało ze mną do czynienia nic na serwerze :)) 

ty juz ostatnio zasłużyłeś i dostałeś muta na 2dni i teraz tutaj ubolewasz nad tym, ale sam sobie go załatwiłeś na własne życzenie :))

Ty też ostatnio przypomina mi się, że dostawałeś warny i blisko było Ci do muta 🙂

pierwszy raz widzę twój nick bo nigdy nie miałeś ze mna do czynienia w grze.

Ciebie też nie przypominam sobie z gry.

Ty natomiast zaliczasz sie do jednych z osób które łamią regulamin na serwerze regularnie, bo załatwiłam Ci też muta oczywiście też na twoje życzenie 🙂 i tutaj widać jak się zemścisz, bo nie masz na mnie dowodów innych, bo jestem czysta jak łza 🙂

od porzadku na czacie g i lokalnym jest administracja a nie jakas randomowa typiara co przyszla tutaj tylko po to aby sie pokazac z tej slabej strony, a to my wspolczujemy twojemu chlopakowi/przyszlemu chlopakowi, bo taka osoba bedzie sie czepiac kazdego jednego zle wypowiedzianego slowa i bedzie go sprzedawac na policje np za brak biletu w autobusie 

pozdrawiam 🙂

12 minut temu, SparkYY napisał:

od porzadku na czacie g i lokalnym jest administracja a nie jakas randomowa typiara co przyszla tutaj tylko po to aby sie pokazac z tej slabej strony, a to my wspolczujemy twojemu chlopakowi/przyszlemu chlopakowi, bo taka osoba bedzie sie czepiac kazdego jednego zle wypowiedzianego slowa i bedzie go sprzedawac na policje np za brak biletu w autobusie 

pozdrawiam 🙂

Dobrze gada ! POZDRAWIAm

13 minut temu, SparkYY napisał:

tak owszem jakbym spotkała kogoś takiego jak Ty w swoim życiu zadzwoniłabym odrazu na Policję. i apropo ty musisz mieć cos na sumieniu jeśli czujesz taką nienawiść do policji , ale juz w to nie wnikam 🙂  na reszte twoich teorii spiskowych nie odpowiadam. bo już i tak wystarczająco poświęciłam swojego czasu dla was, ale nie wiem czy do was co kolwiek zdążyło dotrzeć, bo dopóki nie zmądrzejecie to nic się u was nie zmieni dalej będziecie się buntować i nadal będziecie takimi malutkimi chłopczykami, którym zabrali kredki i którzy tylko głośno krzyczą bo nic więcej nie potrafią robić. HAHA! to bardzo przykre ,ale prawdziwe ❤️

23 minuty temu, SparkYY napisał:

nie randomowa typiara, tylko dziewczyna, która tak samo gra w mta, jeśli wy nie respektujecie tego to juz nie mój problem, musicie popracować nad szacunkiem do kobiet. i nie bawie się w admina, tylko pomagam pilnować porządku na czacie ponieważ nie da się czasami patrzeć i pozwalać na to co wy piszecie i jak traktujecie ludzi. 

chciałam jeszcze dodać, że pojedyńczo na serwerze jesteście słabi dlatego zawsze dostajecie muty i warny, bo pokazujecie w ten sposób, że macie niski poziom kultury w sobie.... a tutaj chcecie zaprezentować siłę w grupie ? brawo! ❤️ gratuluję ❤️ to bardzo szlacheckie zachowanie wobec kobiety ❤️ jeśli tak zachowujecie się w irl to współczuję waszym dziewczynom w przyszłości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.