Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z logowaniem do konta na forum.

Damianero.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, mam problem dotyczący zalogowania się na moje konto. Na moim koncie jest zabezpieczenie GA, aczkolwiek nie mam dostępu do aplikacji. Hasło znam, aczkolwiek zalogowanie wymaga również kodu. Wybierając funkcję e-maila, wiadomość nie przychodzi nawet po dłuższym czasie sprawdzając wszystkie foldery. Nie wiem czy to cokolwiek zmieni, aczkolwiek loguję się na nowym urządzeniu, na którym wcześniej się nie logowałem (nie licząc gry, bo w grze jestem regularnie na tym urządzeniu). Z góry dziękuję za pomoc.

UID: 304

Login: BarteKK

Link do profilu na forum: https://projectrpg.pl/profile/1468-bartekk/

Wklejam za Bartusia 🙂 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.