Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Foks

KrolWielkiBebech

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  14969
Login: skussk
Nick oskarżonego: Foks
Powód skargi: Oszustwo na pojemnosc silnika.
Data zdarzenia:  08.05.2023 17:40 kolo tego cos
Dowody: ss  
>> [4] Foks: inforumuje o skardze na foru
Opis sytuacji: Witam zakupiłem Jestera rzekomo max silnik po zakupie chcialem sie upewnic czy napewno wiec napisalem repsa i dostalem wiadomosc ze max to 3,7 a moj to 3,3 wiec z tad skarga ma dzis miejsce. Dobrze ze mam ss poniewaz teraz ss kazdej wymiany robie bo zbieram sobie. ps Wolał bym się nie odmieniać a jak mam to niech odda tyle ile dalem za tune w tunerze bo nie chce byc stratny ( dalem z 33k).

Zrzut ekranu (6140).png

Zrzut ekranu (6139).png

Zrzut ekranu (6144).png

W związku z dojściem do oszustwa @Foksjesteś zobowiązany do zapłaty 54000$ w związku z ceną ulepszeń silnika na konto Administracji RCON. Przelew wykonasz w banku LS na UID: 30077. Czas na wykonanie przelewu: 17.05.2023. W przypadku wykonania przelewu poinformuj poniżej.

2 godziny temu, Foks napisał:

No to jest chyba smieszne poprawilem sie na 3.3

Po zapytaniu się czy jest to max silnik odpisałeś tak a następnie 3.3. Jak już napisałeś ,,Tak" to mogłeś odpisać coś w stylu Jednak nie, to 3.3 czyli nie max silnik czy coś podobnego. Decyzji nie da się zmienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.