Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Hiroszek

Guziec

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Guziec
Nick oskarżonego: @Hiroszek
Powód skargi: Bezsensowne dawanie kary BMA z powodem który się nie wydarzył, brak podania logów za które dostałem tą karę, bezczelne celowe olewanie.
Data zdarzenia: Dziś o północy
Dowody: https://imgur.com/a/jMWqkxO
Opis sytuacji: A więc po północy Hiroszek zrobił event ZJTP. Podczas eventu każdy odwalał, i gdy celował do każdego z osobna, wpisałem /rece, a po chwili /rece2, a on zaczął odliczać "3" "2" "1". Gdy napisał to 3 od razu wyłączyłem animację, a ten nie wiem czemu kontynuował odliczanie i niesłusznie mnie zabił. Potem napisałem reporta w stylu "Za co mnie kur*a zabiłeś jak stałem bez ruchu?!?!", ważne jest to, że napisałem "kur*a", z gwiazdką, a nie "kurwa". Za co dostałem karę na 1 dzień BMA. Gdy prosiłem go o to aby podał mi dokładnie to za co dostałem karę, ten odrzucał reporty, co widać w dowodach, finalnie kickując mnie, z bezczelnym i prowokującym powodem "jak ci się nie podoba to napisz skargę" voilà, jest i skarga. Smutne jest to że zostało to celowo napisane, bo przecież od razu zamiast odpowiadać na zarzucone mu w niej argumenty, to przytoczy ten punkt regulaminu: :§ 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.". W takim razie proszę oskarżonego o odpowiedzenie na te pytania: Dlaczego nie podałeś logów które niby było CBK? Gdzie widziałeś wyzwiska w twoją stronę? Dlaczego olałeś mnie na Discordzie co widać w ostatnim screenie, i do tej pory nie odpisałeś, mimo aktywności? Mam nadzieję, że nie będziesz się wybielać, tylko odpowiesz z sensem. 

Skarga za nadaną karę. Co do reszty - zasady zostały wytłumaczone przed eventem - celuje = zapraszam na środek. Poczekałem chwile, odliczyłem, a następnie zabiłem za brak chęci do wzięcia udziału. Mute został wlepiony za dokładnie „kur*a” - nie mam 13 lat i wiem co to znaczy + za nazwanie mnie idiotą. Nie nadałem.  kicka z powodem „Jak ci się nie podoba - napisz skargę” lecz „Bezsensowne raporty l, wyzwiska wobec supporta. Jeżeli nie podoba ci się to co robię - napisz skargę.”. Na discorda ci nie odpisałem ponieważ nie sprawdzam go niczym robot 24/7. Poza tym - nawet jeżeli bym to przeczytał to bym nie wiedział z kim mam przyjemność. 

Co do tego eventu mogłeś napisać "zapraszam na środek" bo kompletnie nie wiedziałem o co Ci chodzi. Co do tego że nazwałem cię idiotą, to cię nie nazwałem, i było już po otrzymaniu mute. Napisałem "Robisz ze mnie idiotę?", i zamiast mi odpisać odrzucałeś raporty, i się Dziwisz. 

Cytat

image.png.46c8150ac50dac104ca200059174ef91.png

image.png

"Nie włączacie animacji" - Już za to miałem prawo cię zabić.
"Wychodzi jedna - wyznaczona osoba" - Skoro spośród 25 osób podchodzę od tak do ciebie - w dodatku do ciebie celując to chyba coś znaczy? Zwłaszcza - że nie byłeś pierwszy.

Co do samej skargi jest do odrzucenia, ponieważ jest napisana za nadaną kare. Co do twojej kary - skracam ją do 12 godzin - w emocjach i natłoku raportów w moją stronę zamiast przeczytać, czy robię z ciebie idiotę - przeczytałem że jestem idiotą. Kary nie odczujesz ponieważ skończy ci się ok. 12:30 - (12h od nadania).

Dobra, wszystko słodko śmiesznie i przyjemnie, tylko że to "czy robisz ze mnie idiotę", napisałem już po rozstaniu mute, co widać chyba na screenach, w rogu, i skoro wytrzasnąłeś logi w których są zasady na ev, czemu nie dałeś logów za to "CBK", które było po evencie? Już idźmy tak drogą dedukcji, i powiedz mi mi po prostu dlaczego, byłbym wdzięczny ☺️

Po twojej wypowiedzi do zadanego przeze mnie teraz pytania skargę będzie można zamknąć, bo widzę że doszedłeś do pewnego wniosku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.