Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Pioteroo

Dawid1931*NF

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3111
Login: Dawid1931
Nick oskarżonego:Piotero
Powód skargi: Rozwalenie aut organizacyjnych
Data zdarzenia: 05.05.2023
Dowody: 

Spoiler

image.pngimage.pngimage.pngimage.png

Opis sytuacji: Ten o to gracz rozwalił i porzucił furki organizacyjne po czym jak go poprosiłem o kase za to to pisał że sie śpieszy i nie może mi teraz dać a jak pisałem o tym że jeszcze nie wiem ile ma mi dać za furki to proponował mi 10k byle by szybko ogarnąć to i nie pisać skargi na forum ogółem to nie chce tych 10k tylko 2k za furki
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.a94720d0d37461c10cc63537c32e6c40.png 

Dobry wieczór, ogólnie tak przyznaje się do tych zarzutów lecz nie rozumiem pewnej kwesti. Nie mogłeś odrazu powiedzieć że mam zapłacić 2k za furki? Ja rozumiem że to trzeba policzyć ale ja naprawdę wolałem zapłacić te 10 k i przepłacić bo naprawdę się spieszyłem, musiałem jechać na pociąg i poprostu nie jestem w stanie rzucić pociągu i poczekać na Twoje obliczenia . Z mojej strony to tyle . Dzisiaj niestety nie mogę opłacić tej kwoty lecz przysięgam na słowo że jutro zapłacę.  Naprawdę chciałbym zapłacić dzisiaj ale jestem w pociągu.  Chyba że jest jakiś sposób aby zapłacić przez telefon

to że ty nie masz czasu to nie mój problem mogłeś nie rozwalać samochodów a co do podania kwoty to nie mogłem odrazu powiedzieć bo nikt nie miał jak mie wozić po furki i naprawić je musiałem biegać po te furki i troche mi to zeszło

No dobra ale dla mnie przynajmniej było by oczywiste że naprawa nie wynosiła by więcej niż 10k. I tak ciebie nie interesuje to że nie mam czasu ale nie rozumiem też tej skargi odrazu ci pisałem że jutro zapałce to tobie aż tak bardzo zależało na tym żeby czekal i zapłacił Ci dzisiaj,  jutro ten pieniądz będzie warty mniej czy jak? Bo nie rozumiem. Ale też postaw się w mojej sytuacji piszesz do mnie 15 min przed moim pociągiem ( mam do niego 5 min z buta) już miałem wychodzić i wyskakujesz mi z tym że mam Ci teraz zapłacić i uważasz że co że miałem wszystko porzucić i czekasz aż policzysz?

Ale również chce ci powiedzieć że chciałem Ci dać 10k z dobrego serca ale oczywiście miałeś wyłączone dawanie przelewów. 

jeszcze dopisz może że ci kazałem odwalać 4 furkami organizacyjnymi
vincent cały rozwalony porzucony brak info na dc o nim
admiral rozwalony na pp żadnego info
buritto porzucone nie najgorzej ale rozwalone na pp brak info na dc
no i uranus widać nawet na ostatniej lokalizacji że wziełeś i wwjechałeś specjalnie do wody nim
i ty myślisz że po takim czymś mie będzie interesowało czy ty masz czas czy nie? chłopie ja ci kazałem rozwalać furki? i porzucać?

nie interesuje mie te twoje 10k co mi z twojego dobrego serca jak porzuciłeś 3 furki a ostatnią za przeproszeniem wjebałeś sie do wody

jak chcesz sobie odwalać to idź na inny server a nie tu

No dobra już się do tego przyznawałem ale mi nie chodzi o to żeby gadać o co chodzi itp. Tylko ja poprostu chce Ci dać te pieniądze żeby opłacić szkody nic więcej od ciebie nie chce

I tak chce tylko zaznaczyć że nie wjechałem specjalnie do tej wody tylko nie wyrobiłem ale tak mój błąd mogłem zgłosić 

No ja wiem ze źle zrobiłem itp ale ja ci opłacę i pieniądze które wydałeś oraz twój czas 

Wiem że nie powinienem się wypowiadać ale gracz Pioteroo ma coś nie tak z głową mianowicie jeździ jakby chciał a nie mógł wjeżdża totalnie w wszystko dodatkowo prawo jazdy to chyba w cheetosach wygrał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.