Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na berz_

MasnySzakul

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MasnySzakul
Nick oskarżonego: berz_
Powód skargi: Niepoprawne wykonywanie własnych obowiązków, działanie na szkodę gracza.
Data zdarzenia: 04.05.2023
Dowody: Mam odpowiednie klipy, sama kara, jaką otrzymałem jest dowodem, wszystko podeślę, w trakcie rozwiązywania tej sprawy, jeśli będzie taka potrzeba.
Opis sytuacji: 04.05.2023 dostałem karę od gracza @berz_za, jak on to ujał, odwalanie. Kara została wymierzona na czas 24h, oczywiście napisałem od niej apelację, ale uważam, że jest tak absurdalna, że musiałem  umieścić krótką notatkę w tym dzialę. @berz_dał mi prawko, kiedy wleciałem do wody, z mostu łączącego SF z LV, pewnie przekalkulował sobie to w taki sposób, że specjalnie zwodowałem furkę, w, nie boje się użyć tego stwierdzenia, ekwilibrystyczny sposób, ale nie zrobiłem tego specjalnie, po prostu wpadłem w poślizg i wybiłem się na moście, po czym wleciałem do wody. Supporcik @berz_ bez żadnego warna, chociaż wiem, że nie miał takiego obowiązku, wlepił mi 24h prawka. Musiał być w tamtej chwili bardzo z siebie dumny. Karę uważam za niesprawiedliwą z dwóch powodów. Po 1, wyleciałem z mostu niechcący, wpadając wcześniej w poślizg. Po 2, przez prawie rok, cechowało mnie wzorowe zachowanie, pracowałem we frakcjach i angażowałem się w życie serwera, nie otrzymując przy tym żadnych kar, kara bez żadnych ostrzeżeń jest po prostu niesprawiedliwa. To wszystko ode mnie, liczę przede wszystkim na przeanalizowanie sytuacji przez administrację RCON i kilka zdań od gracza @berz_.

Tak jak pisałem w apelacji chwilę wcześniej wjechałeś w SARA na pp w fort carson ( powtórka nie złapała niestety ) potem zajechaleś drogę graczowi a na sam koniec skoczyłeś do wody z mostu, nie mam nic więcej do dodania, nagranie oczywiście podeśle do Rcon, pozdrawiam.

Sytuacja z mostem wyjaśniona wyżej. Czy jesteś w stanie przytoczyć chociaż jedną sytuację, w której gracz został ukarany za zajechanie drogi podczas wykonywania skrętu przy dużej prędkości, bez naruszania samochodu innej osoby? Ja też nie. Moja powtórka również nie złapała sytuacji z SARA, o której mówiłeś, więc nie będę się z niej tłumaczył. Dostałem karę za odwalanie. Gdyby za takie "niebezpieczne jeżdżenie" dostawało się kary za odwalanie, to by pół serwera jeździło bez prawka, bo, może nie zauważyłeś, ale ludzie nie przestrzegają ograniczeń na drogach i takie sytuacje to codzienność. Podsumowując, zajeżdżając koledze drogę (chociaż w tamtej sytuacji bardziej zależało mi na uniknięciu zderzenia) nie uszkodziłem jego samochodu, a skok z mostu był wynikiem wpadnięcia w poślizg przez moją osobę przy wysokiej prędkości. Czekam na odpowiedź administracji RCON.

Na nagraniu nie widać żebyś wpadł w poślizg tylko jakbyś celowo chciał skoczyć z mostu, zajechanie też wygląda na celowe a nie próbę ominięcia i mało brakło abyś w niego uderzył. Co do długości kary to patrząc na to kiedy otrzymałeś ostatnią karę to stwierdzam że przesadziłem i karę skracam do 6 godzin i przepraszam, czekam na werdykt Rcon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.