Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na whoistraper

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: szyms14
Nick oskarżonego: whoistraper
Powód skargi:  Olewczy stosunek do gracza, brak kompetencji oraz nadanie bezpodstawnie kary
Data zdarzenia: 22:00
Dowody: Logi  oraz link: https://imgur.com/a/mJ3VnB3
Opis sytuacji: Skoczylem z MC na evencie, po czym dostalem prawko.

hej.

po 1 - kara została unieważniona po konsultacji z organizatorem eventu przed napisaniem skargi.

po 2 - olewczy stosunek do gracza, raczej nie da się rozdwoić - jak kare unieważniałem w panelu to nie mam jak Ci odpisać 🙂

Zostałeś po evencie, gdzie Sobie jeździłeś respionym pojazdem. Po nagraniu nie mogłem stwierdzić, że działo się to na innym dimie, respionym pojazdem. Raczej wszystko wyjaśnione, miłego.

Cytat

po 1 - kara została unieważniona po konsultacji z organizatorem eventu przed napisaniem skargi.

Czemu nie mogles tego od razu napisac, tylko doradziles mi, bym poszedl z tym na forum?

[2023-05-03 22:27:14] [Output] : << [340] whoistraper.: mozesz pisac na forum jak chcesz

7 minut temu, siema. napisał:

Czemu nie mogles tego od razu napisac, tylko doradziles mi, bym poszedl z tym na forum?

[2023-05-03 22:27:14] [Output] : << [340] whoistraper.: mozesz pisac na forum jak chcesz

pisałem ci to na samym początku, gdzie jeszcze nie konsultowałem tego z organizatorem i nie miałem pewnosci, ze było to na innym dimie. Tak jak mowie, kara unieważniona przed napisaniem skargi wiec tyle z mojej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.