Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Yuno

bigdick.mesjasz

Rekomendowane odpowiedzi

Login:JanuszPro
Nick oskarżonego: Yuno
Powód skargi: Niekompetencja Supportera oraz robienie ze mnie idioty za przeproszeniem
Data zdarzenia: 27.12.2020

Dowody:Dowód w tej sprawie powina mieć osoba nadająca karę
Opis sytuacji: Jadę sobie normalnie i support do mnie mówi ze mam wylaczyc syreny,ja tlumacze ze ich nie slysze,slyszalem tylko otoczenie,silnik ale nie syren,po czym support daje mi prawko na 2h i nawet nie tepnie na baze a bylem na sluzbie i sobie poszedl tak o.Otrzymalem za to prawo jazdy na 2 godziny.

1. Skargi za nadane kary będą automatycznie odrzucane

2.

[2020-12-27 20:33:24] [Output] : (283) Oliwc1a: wylacz to

[2020-12-27 20:34:14] [Output] : (104) erniastybiceps: wylacz ten klakson pls xD

Sam ja poza innymi graczami prosiłem Cię na oko 10 razy abyś wyłączył syreny, ty jednak nie chciałeś zastosować się do moich poleceń. Jak sam napisałeś 

[2020-12-27 20:35:16] [Output] : (348) JanuszPro: tylko lider mzoe mi to rozkazac

Co świadczy o twojej wiedzy o włączonych syrenach. Od razu Cię uprzedze. Nie, nie tylko lider może Ci to nakazać.

3. Kończąc cały ten tragicznie śmieszny spór moją wypowiedź zwieńczuje tym ot nagraniem:

Polecam spojrzeć na 1:05

Tyle ode mnie, raczej dalsze moje wypowiedzi będą zbędne. Dziękuje oraz pozostawiam dla RCON...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.