Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na B.Bartolini oskarżony przez oski77

oski77

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:B.Bartolini
Data zdarzenia: 02.05.2023 około godziny 20
Opis zdarzenia: O godzinie 18:55 opłaciłem mój pojazd na parkingu pod kopalnią na jedną godzinę, jednak postanowiłem przedłużyć bilet i o 19:59 opłaciłem go na kolejną godzinę(w tym momencie pojazd dalej stał na parkingu) Ale o godzinie 20:01 oskarżony wstawił go na pp za brak biletu. Chciałem załatwić sprawę bez pisania skargi lecz po poinformowaniu  go o zaistniałej sytuacji ten nie miło odpowiedział:
[2023-05-02 20:18:22] [Output] : << [316] B.Bartolini: w twojej glowie
Spytałem po tym jeszcze raz lecz gracz zablokował pm z dziwnym powodem:
[2023-05-02 20:20:05] [Output] : ✖ Gracz, któremu próbujesz wysłać wiadomość ma zablokowane PM. Powód: Sezon otwarty. Ocekuj!.
Dowody: 
[2023-05-02 19:59:52] [Output] : ✔ Bilet parkingowy dla pojazdu Sultan został pomyślnie opłacony do 02.05 20:59, za kwotę 40$

mta-screen_2023-05-02_20-16-37.thumb.png.bba541c39e172cb5a286246b1464b630.png

Nie mógł być ładowany, bo o godzinie 19:59:52, czyli w momencie gdy go opłaciłem stał na parkingu i musiał tam stać bo inaczej nie mógłbym go opłacić.
Przedstaw dowód w postaci logów  o której godzinie wykonałeś screena i zapakowałeś auto na lawetę.

Nawet jeżeli SS został wykonany po opłaceniu jak zekomo byles obok mogles sie do mnie zwrocic o to ze masz to bym 3 raz sprawdzil parkometr

Na 1 SS co jest z panulu widac dokladny moment sprawdzania zas podjechalem laweta obok samochodu i zrobilem ss kolejego wiec ja nie mialem wplwu na to czy oplacil bo nie widzialem go przy parkometrze

mta-screen_2023-05-02_19-59-57.png

mta-screen_2023-05-02_19-59-39.png

Nie widziałeś mnie przy parkometrze bo jest ich kilka a na ss widać że stoisz przy najdalszym od wejścia do pracy, a ja przy najbliższym.

To nie ja mam obowiązek informować Cię że opłaciłem pojazd, tylko ty sprawdzić czy zabierasz opłacony czy też nie, z ss wynika że pojazd zabrałeś po godzinie 20 czyli w momencie gdy był już opłacony.

Ale laeta stała od strony wody więc tez jak bys pomyslal ze ludzie pracuja na bl po 6h i widac ze jest ruch to mogles podejsc powiedziec jak inni ze oplacilem bilet zweryfikowalismy by to i bys mial auto

To wedlug ciebie powinienem sie dopierdalac do osob co mi odholowaly auto bo oplacilem je wtedy gdy laweta juz rozstawiala sie do niego i tez im na sile grozic skarga i zas pisac

Już ci pisałem że to ty masz obowiązek sprawdzać czy zabierasz opłacony czy nieopłacony pojazd a nie ja informować, mogłeś poczekać dodatkową minutę żeby mieć pewność że nie opłaciłem pojazdu, z screena parkometru wynika że miałeś conajmniej dwa pojazdy do zabrania jeden który stał bez biletu już prawie 40 minut, i comet bez biletu, a ty wybrałeś mój nie wiadomo czemu.

Nie wiem o co chodzi z jakimś pracowaniem 6 godzin.

Jak widać na twoim screenie  o 19:59:57 laweta ani nie była rozstawiona ani blokada nie była założona więc jeszcze z 15 sekund by ci to zajeło a wtedy auto już było opłacone.

Zachowaj kulturę jako pracownik frakcji.

@B.Bartolini do twoich obowiązków należy sprawdzić, czy pojazd ma opłacony bilet, czy też nie. Jeśli widziałeś, że pojazd ma nieopłacony bilet a gracz był na serwerze mogłeś do niego napisać czy przyjdzie przedłużyć bilet parkingowy. Następnym razem upewnij się trzy razy, że pojazd ma nieopłacony bilet parkingowy zanim zabierzesz pojazd na parking policyjny. Przypominam Ci, iż obowiązuje cię kultura na służbie jak i poza nią.

@B.Bartolini zwróć graczowi @oski77 500$ na konto bankowe. Przelew wykonasz w banku LS, UID gracza to: 16432. Jak wykonasz przelew to wklej tu loga lub zdjęcie z przelewu.

Pojazd został odholowany nieprawidłowo. 

@B.Bartolini otrzymujesz upomnienie słowne, skargę przyjmuję oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.