Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na JJ222 - oskarżony przez Nieokielznany

Nieokielznany

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W odpowiedzi na Pańską skargę, chciałbym wyjaśnić okoliczności tej sytuacji.

W momencie, gdy próbował Pan skontaktować się ze SARA, kończyłem swoją służbę. Niestety, w tym czasie nie zauważyłem wezwania od innych służb, ponieważ byłem zajęty pilnymi sprawami(musiałem pilnie wyjść).

Chciałbym podkreślić, że zawsze staram się się jak najlepiej wykonywać moją pracę i zawsze staram się być na czasie w przypadku wezwań od innych służb. Jednakże, w tej sytuacji nie było to możliwe z powodu spraw niezależnych ode mnie, które wymagały mojej natychmiastowej uwagi. Za spowodowane problemy chciałbym Pana gorąco przeprosić i zapewniam, że będę robił wszystko, co w mojej mocy, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.

Z poważaniem,

Po pierwsze to jak się kończy swoją służbę i widzi Pan, że inne służby wzywają to wystarczy napisać na /pm ze pilnie potrzeba zejść i bym negował. Po drugie jak się jest zajętym i potrzeba przerwy to jest takie coś jak /s2 czyli wejście na przerwę :).

Wzywałem Ciebie z 7 minut. Nagranie ma 2 minuty z powodu, iż jest przyśpieszone.

@JJ222 jeśli widzisz, że ktoś wzywa cię na czacie służbowym, to twoim obowiązkiem jest odpowiedzieć na wezwanie nawet jeśli wiesz, że musisz zejść pilnie ze służby. Takie zachowania nie ma prawa mieć miejsca, iż ktoś czeka parę minut na twoją odpowiedź w sprawie wezwania, pamiętaj o tym następnym razem.

@JJ222 otrzymujesz upomnienie słowne, skargę przyjmuję oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.