Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na B.Bartolini Oskarżony przez VineeK

VineeK

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @B.Bartolini
Data zdarzenia:  02.05.2023
Opis zdarzenia: Bezpodstawne odholowanie pojazdu z parkingu. Sprawa wyglądała mniej więcej tak. wyszedłem z serwera zostawiając pojazd na parkingu przy tunerze mechanicznym las baracanas  gdzie nie jest to zaden prywatny parking ponieważ nigdzie nie ma tego napisane a że tuner jest w formie (domku)to prosze mi pokazać dowód że ten parking jest własnością tunera. W mojej opinii jak i wielu graczy zapewne ten parking jest przystosowany dla ludzi  którzy np czekają na tunera Więc dlaczego został mi zabrany pojazd z niego? skoro czekałem na niego aż będzie na serwerze a nie moją winą jest to ze sie nie doczekałem więc nie mając więcej czasu na gre poprostu wyszedłem z serwera mając nadzieje ze rano sobie elegancko ulepszę samochód a tu za przeproszeniem jasny ch**. proszę o wyjaśnienie mi tej sprawy i ewentualne ukaranie pracownika.
Dowody:
mta-screen_2023-05-02_11-05-34.thumb.png.6450e8f41428cf81374429c6657484be.png Samochód był sobie w tym miejscu...
mta-screen_2023-05-02_11-07-11.thumb.png.6b03355977573e3c037e4344ed9f8016.png

Uszanowanie, Inspektor B.Bartolini S.A. Road Assistance

Otóż sytuacja wygląda tak, iż przyjąłem zgłoszenie od właściciela posesji [tunera] z zawiadomieniem o usunięciu pojazdów z jego posesji. Natychmiastowo udałem się na miejsce gdyż byłem w pobliżu, po dojechaniu na miejsce sprawdziłem do kogo należy tuner znajdujący się na placu oraz dopytałem się administracji dla pewności czy teren należy to tunera. Po zgłoszeniu sprawy do administracji otrzymałem odpowiedź "Tak" iż teren należy do warsztatu tuningowego więc jest posesją prywatną.

Pojazd został odholowany z posesji prywatnej na prośbę właściciela posesji, został on poprawnie odholowany z taryfikatorem SARA.

Z mojej strony to wszystko, zostawiam decyzję osobie prowadzącej sprawę skargi @CzajKA.

Dodatkowo załączam zdjęcie przed odholowaniem pojazdu gdzie się znajdował....

Pracownik postąpił w odpowiedni sposób, zabierając pojazd na parking policyjny z powodem pojazd stojący na posesji prywatnej, iż warsztaty tuningowe są traktowane jako posesja prywatna, ponieważ znajdują się w granicach prywatnych posesji w dziale Centrum Zarządzania Frakcjami ( CZF ).

Pojazd został odholowany prawidłowo.

Skargę odrzucam oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.