Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Scarface

Null

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 72403
Login: Null
Nick oskarżonego: Scarface
Powód skargi: Oszustwo
Data zdarzenia: 00:35 - 00:45
Dowody:

Opis sytuacji: Zapytałem się Scarface'a czy chce podjąć się wyścigu. On zaproponował wyścig za pieniądze. Powiedziałem mu, że mam $1.500. Zgodził się na wyścig do bramek. Sam odliczał. Przegrał, zaczął lecieć w kulki z jakimiś durnymi wymówkami i proponował kolejny wyścig. Zaproponowałem mu rewanż, jeśli zapłaci za przegrany wyścig. Uciekł z miejsca zdarzenia. Poinformowałem, że jeśli nie zapłaci to napiszę skargę na forum. Życzył mi powodzenia.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze

Czy posiadasz nagranie z całej tej sytuacji? @Null

Po załączonych ssach nie jestem w stanie stwierdzić jak odbył się wyścig czy był w pełni normalny od rzekomego startu aż do mety. Ponieważ obecnie jest słowo przeciwko słowu i jakieś ssy z których nic nie wynika

Jak nie widzisz to sobie kup okulary. Mozesz wydedukowac po odpowiedziach tego oszusta co sie stalo. Juz nie swirujcie z tymi nagraniami.

Ze skarga na zusje bylo to samo. Najpierw sie przyznala do tego co zrobila i nazwala to zabawa, a wy odrzuciliscie skarge, bo rzekomo nie bylo dowodow. Nie dosc, ze trzeba czekac miesiace na realizacje skargi to jeszcze upo podejscie do screenow.

Jest to słowo przeciwko słowu, ja w fusach wróżyć nie będę. Skoro jest brak całego nagrania od początku do końca to nie jestem w stanie stwierdzić czy wasz "wyścig" był w pełni poprawny po załączonych ssach na których widać jak stoicie pod bramkami oraz na autostradzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.