Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Temat wątku: Skarga na KamiloLZK - oskarżony przez NieczorTM

NieczorTM

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: KamiloLZK
Data zdarzenia: 2020-12-27 18:32
Opis zdarzenia: Postanowiłem sobie popracować na grzybkach. Zaparkowałem prostopadle obok czerwonego pereniala. Obok pracy grzybiarza nie ma dedykowanego parkingu, więc nie wiem jak mogłem źle zaparkować. 
Dowody: 

pozdro.png

pozdro2.png

Przed chwilą, NieczorTM napisał:

A czy ten czerwony perennial to ma jakąś specjalną przepustkę że stoi do teraz?

Jeżeli widzę że stoi tam kilka samochodów to myślę że mogę parkować nie? Jednak mój samochód został odholowany a święta krowa dalej stoi.

obraz_2020-12-27_192340.png

Ten perek stoi nadal bo nikt go jeszcze nie zabrał. ja po zabraniu około 4 samochodów z grzybiarza dostałem zlecenie jechania do innego punktu. Jeżeli chce pan zobaczyć wezwij se pan SARA pod /112 wpisze powód pojazd zle zaparkowany i zobaczy pan że auto zostanie zabrane 

Pozdrawiam

3 minuty temu, NieczorTM napisał:

No dobra, takie wytłumaczenie wystarczy

Pozdrawiam również, wesołego nowego roku oraz dziękuje za przestrogę że tam się nie parkuje

Temat do zamknięcia czy coś

Nawzajem. Wszystkiego Najepszego w Nowym Roku 

Pozdrawiam KamiloLZK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.