Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

⛏️ Nowa aktualizacja: Otwarcie kopalni - Praca górnika

Sky

Rekomendowane odpowiedzi

Jedynie czego mi brakuje na kopce to to, że to nie wygląda jak kopalnia tylko jaskinia, Brakuje mi drewnianych podporów w tunelach oraz brakuje mi torów do wagoników aby transportować rudę. Oczywiście wszystko wizualnie bo tak pusto i biednie trochę wygląda 😛 Ale i tak szacun ❤️ 

W dniu 7.05.2023 o 11:29, Szymbek napisał:

Jedynie czego mi brakuje na kopce to to, że to nie wygląda jak kopalnia tylko jaskinia, Brakuje mi drewnianych podporów w tunelach oraz brakuje mi torów do wagoników aby transportować rudę. Oczywiście wszystko wizualnie bo tak pusto i biednie trochę wygląda 😛 Ale i tak szacun ❤️ 

No odrazu całego 4life przeniesmy na projekta

Godzinę temu, Fresh napisał:

Jesteś tak głupi czy udajesz że nie wiesz że to sarkazm 

Jakbym był Jezusem Chrystusem to bym wiedział od razu, że to sarkazm ale jestem człowiekiem tak samo jak ty więc ogar.

Bo myślisz, że wiem co siedzi w twojej głowie xd

Jako starszy gracz który swoje już przeżył na serwerze trochę tego było za mojej kadencji grania na ProjectRPG cieszy mnie fakt że "mój" pomysł z propozycji z przed ok 2lat został zrealizowany i bardzo ubolewam że nie mogę tam z wami pograć aktualnie ❤️⛏️⚒️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.