Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiad z członkiem zarządu - Szender.mt

Livia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Picsart_23-04-29_01-07-32-919.jpg

Witamy, z tej strony pracownicy SAMD - @Kulek, @Livia odpowiedzialni za Hospital Press Office. 
W dzisiejszym materiale przedstawimy wywiad, który przeprowadziliśmy z członkiem zarządu frakcji SAMD - Junior Hospital Manager @Szender.mt

Dowiesz się więcej o sytuacji panującej we frakcji, jak i poznasz sylwetkę członka zarządu.

samdpasek.thumb.jpg.6a6e08b928efb50989bb5eb49ba77fd5.jpg

Legenda:

S: - @Szender.mt
R: - Redaktor Hospital Press Office

R: Witam, z tej strony @Kulek oraz @Livia, pracownicy SAMD! Na sam początek opowiedz o sobie naszym czytelnikom.

S: Witajcie drodzy czytelnicy. Mam na imię Patryk, liczę sobie 24 lata i mieszkam w małej miejscowości na Mazowszu. Interesuję się głównie motoryzacją i jestem częstym bywalcem zlotów samochodowych. W wolnym czasie lubię słuchać muzyki, obejrzeć jakiś serial bądź grać. Od ponad roku jestem stałym graczem Project RPG.

R: Czy na co dzień masz do czynienia z medycyną?

S: Moje pierwsze doświadczenie z medycyną odbyło się, gdy dołączyłem do SAMD - 2 marca 2022 roku. To właśnie wtedy dużo się nauczyłem i trwam w tym do teraz. Idąc bardziej w życie realne, moje doświadczenia z medycyną odbywały się tylko na zasadzie przebywania w szpitalu z powodu licznych operacji.

R: Zacznijmy więc od tego, jakie jest twoje doświadczenie frakcyjne.

S: Tak jak wspomniałem, już wyżej dołączyłem do frakcji w marcu 2022 roku i to właśnie wtedy zacząłem się wszystkiego uczyć. Moja wiedza w głównej mierze opiera się na tym co zawarte w materiałach szkoleniowych, lecz nie jest dla mnie problemem stanąć na wysokości zadania podczas przypadku, który nie jest opisany na forum i czasami zdarza się, że edukuję się "na szybko" aby stanąć na wysokości zadania podczas prowadzonej akcji Role Play.

R: Od kiedy należysz do frakcji SAMD i co cię zachęciło do dołączenia?

S: Do frakcji dołączyłem 2 marca 2022 roku. Egzamin zdałem 18 marca. Do Frakcji zachęcili mnie ludzie z Organizacji, w której w tamtym czasie przebywałem. Niestety jej nazwa wypadła mi teraz z głowy, ale pamiętam, że na pewno wśród osób, które namówiły mnie do napisania podania był @Bartaz.

R: Od niedawna dołączyłeś w szeregi zarządu frakcji, jak się czujesz sprawując tę funkcję?

S: Sprawując funkcje zarządowe, czuję się dobrze. Na początku miałem wiele wpadek, lecz z każdym dniem uczę się czegoś nowego i wychodzi mi to coraz lepiej. W przeszłości obejmowałem już stanowiska zarządowe, na innych serwerach więc staram się podsyłać chłopakom jakieś ciekawe rzeczy, które można wprowadzić, a jeżeli dojdzie do jakiejś pomyłki szybko staram się to naprawić, bazując na doświadczeniach z przeszłości.

Picsart_23-04-28_23-54-14-469.jpg?width=1052&height=592

R: Jesteś w stanie określić czy w najbliższym czasie czekają nas jakieś nowości frakcyjne?

S: Nowości frakcyjne będą, lecz na wszystko potrzeba czasu. Jak dobrze wiemy Administracja RCON ma sporo na głowie więc dozujemy nowości, które chcemy tak, aby nikt nie został przytłoczony natłokiem spraw.

R: Na jakim poziomie twoim zdaniem jest RP pracowników frakcji?

S: Jeżeli chodzi o RP pracowników frakcji myślę, że jest ono na dobrym poziomie. Każdemu zdarzają się jakieś pomyłki, lecz jest to rzecz ludzka dlatego, jeżeli jestem obok i widzę to reaguję od razu, aby do edukować taką osobę.

R: Jak oceniasz pracę kadry szkoleniowej oraz egzaminacyjnej?

S: Ostatnio został wprowadzony nowy system szkoleń, który przynosi duże efekty. Aktualna kadra szkoleniowców została dobrana moim zdaniem odpowiednio. Wraz z pozostałą częścią Zarządu jesteśmy zadowoleni z ich pracy. Jeżeli chodzi o kadrę egzaminacyjną, również nie ma żadnych przykrych sytuacji.

R: Jak miewają się podjednostki frakcji?

S: Podjednostki frakcyjne na ten moment są zawieszone, ponieważ przechodzą transformację. Niewiele mogę na ten temat zdradzić aby nie siać zbyt dużych spoilerów. Z mojej perspektywy powiem, że zmiany, które nadchodzą wyjdą na duży plus.

R: Jakie podejście według ciebie ma zarząd do pracowników oraz jakie jest podejście w odwrotnej sytuacji?

S: Moim zdaniem Zarząd ma dość luźne podejście do pracowników. Wiadomo, jak wszędzie jest czas, żeby porozmawiać, pośmiać się, ale jeżeli ktoś coś zrobi niestety, trzeba reagować i daną osobę w odpowiedni sposób ukarać. Na szczęście w moim mniemaniu Pracownicy SAMD są dość spokojni, więc takie sytuacje zdarzają się dość rzadko. Jeżeli chodzi o podejście, pracowników do zarządu również jest ono w porządku. U niektórych mogłoby to wyglądać lepiej, ale cóż... Osobiście wychodzę z założenia, że jak Ty podchodzisz do człowieka, tak on podchodzi do Ciebie dlatego staram się jakoś nad to wywyższać się z tym, że mam zarząd, a przynajmniej tak mi się wydaje. Z każdym pracownikiem jestem na stopie koleżeńskiej i potrafię z każdym normalnie porozmawiać.

R: Z naszej strony to już wszystko. Dziękujemy za udzielenie wywiadu, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

S: Dziękuję za zaproszenie mojej skromnej osoby do wywiadu. Chciałbym pozdrowić wszystkich Pracowników SAMD, Zarząd SAMD: @teez.@VasteK*nt, Opiekuna SAMD: @Szakal_, a także swoją Organizację Montoneros oraz przyjaciół, którzy znajdują się na jej discordzie.

Picsart_23-04-28_23-54-34-436.jpg?width=1052&height=592

Dziękujemy serdecznie za przeczytanie naszego materiału. Mamy nadzieję, że wywiad się spodobał, oczekujcie na kolejne nasze twory.
Pozdrawiamy wszystkich czytelników!

Materiał wykonali: AEMT IV @Kulek, AEMT IV @Livia.
Na potrzeby frakcji SAMD.

• Super 13
  • Nie lubię tego 1
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.