Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na KamiloLZK - oskarżony przez Gamyharp50

Gamyharp50

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:KamiloLZK
Data zdarzenia:  wczoraj około godzini 20-21 dokładnie nie pamiętam ale wczoraj wieczorem
Opis zdarzenia: Przyjechałem sobie spokojnie sentinelem na kutry. Poszłem łowić wracam po godzinie, patrze auta nie ma. Na parkingu policyjnym okazało się że auto zostało odholowane przez ''zły stan techniczny'' naprawde nie wiem jakim prawem auto jest holowane pod pretekstem ''złego stanu technicznego'' to wygląda jedynie na szukanie atencji ponieważ auto stało dobrze zaparkowane,nie blokowało niczego i nie stanowiło zagrożenia, pomijając fakt że dookoła stało 30 innych rozwalonych samochodów które już nikt nie holował 😉
Dowody: mta-screen_2020-12-27_13-56-34.png

Witaj Graczu pojazd został zabrany prawidłowo oto dowód 

https://imgur.com/a/R2BHGkr 

- Pojazd na parkingu w złym stanie technicznym (niższym niż 500/1.000) - 250$.

a co do aut które stały rozwalone. to auta mieściły sie w normie stanu technicznego 

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.