Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Kamikaze, czyli organizacja znajomych

RomanBellic

Rekomendowane odpowiedzi

wbhDpjb.png

naTqDnE.png

Siemanko! Z tej strony Pressman @RomanBellic, a w dzisiejszym artykule przyjrzymy się organizacji Kamikaze, której członkiem jest, m.in. @Rafaal, @xHamster, a także ja, zapraszam do artykułu!

7f7u2TN.png

Organizacja Kamikaze powstała dnia 05.11.2022 roku, aby pojednać dawnych znajomych, którzy na ProjectRPG przenieśli się z upadłego serwera o nazwie "Play Your Life". Założycielem był Pan @xHamster, który z powodu braku czasu i wstąpienia do Redakcji Prasowej Project News zrezygnował z roli właściciela. Udzielił on nam wywiadu na temat tego, co skłoniło go do założenia organizacji i czy planuje powrót na dawne stanowisko.

Gzqqb1L.png

cwKlvuA.png

RB - Pressman @RomanBellic | xH - @xHamster

RB: Witam! Z tej strony RomanBellic z Redakcji Prasowej ProjectNews!
xH: Cześć!

RB: Jak się Pan nazywa?
xH: Mam na imię Dawid, na serwerze jestem znany pod nickiem xHamster.

RB: Czy może powiedzieć Pan nam o sobie coś więcej?
xH: Mam już 24 lata. Interesuję się muzyką organową, akordeonową, lotnictwem taktycznym. Jestem również czynnym członkiem LSO i członkiem OSP w rodzinnej miejscowości.

RB: Skąd wziął się pomysł na założenie organizacji?
xH: Pomysł wpadł przez to, że osoby, które obecnie są w zarządzie, grały kiedyś na upadłym dawno serwerze Play Your Life, potem przeszły na konkurencję i gdy się tam wypalili, bądź otrzymali perm bany, to przyszły tu i gramy aż do tej chwili.

RB: A dlaczego oddał Pan organizację w ręce @siema.?
xH: Jestem już człowiekiem "starym", z obowiązkami na głowie i wiele innych. @siema. ma więcej czasu, chciał ogarniać wszystko, więc postanowiłem oddać mu ją ze względu na dużą aktywność.

RB: Ok, a czy planuje Pan powrót na stanowisko lidera?
xH: Rozważamy taką opcję od niedawna.

RB: Rozumiem, mam jeszcze jedno pytanie. Jakie są perspektywy na organizację?
xH: Myślę, że chęć jej rozwoju i ograniczenia członków organizacji tylko do znajomych. Spotkaliśmy się w ostatnim czasie z wieloma osobami, które przychodziły do organizacji, uszkodzili większość pojazdów i przestali grać. Zaufane osoby przede wszystkim muszą być.

RB: Ok, a kończąc wywiad, czy chciałby Pan kogoś pozdrowić?
xH: Pozdrawiam oczywiście ciebie, czytelników tego materiału, całą organizację Kamikaze oraz redakcję prasową na czele z @Rafaal. Pozdrawiam również administrację serwera Project RPG. Dziękuję za możliwość udzielenia wywiadu.

RB: Również pozdrawiam i życzę miłego dnia!
xH: Do zobaczenia!

7f7u2TN.png

3BBKvfX.png

Jak widzimy organizacja powstała ze względu na to, iż dawni znajomi postanowili odnowić kontakt ze sobą. @xHamster zapewnia nas, iż w przyszłości planuje rozwinąć organizację i ograniczyć członków by, otworzyć ją tylko dla znajomych. Liczę na to, że modernizacja organizacji przebiegnie pomyślnie i będziemy mogli podziwiać ją w pełnej okazałości. Kolejną osobą, z którą postanowiłem przeprowadzić wywiad, jest @siema., który obecnie piastuje urząd właściciela organizacji. Zapytałem go o to, w jakim stanie przejął on organizację i czy wierzy w to, że organizacja może być największą na serwerze. Serdecznie zachęcam do przeczytania.

Gzqqb1L.png

R1pkcC3.png

RB - Pressman @RomanBellic | s - @siema.

RB: Witam! Z tej strony RomanBellic z Redakcji Prasowej ProjectNews!
s: Witam.

s: Na serwerze można mnie ujrzeć pod nazwą "siema.".

RB: Czy możesz powiedzieć nam o sobie coś więcej?
s: Naturalnie, jestem Szymon i pochodzę z Krakowa. Na co dzień jestem uczniem szkoły katolickiej, gdzie uczęszczam do klasy o profilu prawniczo-ekonomicznym. Na serwerze gram od roku 2020, ale niestety teraz mam więcej obowiązków, co wiąże się z moją aktywnością na serwerze.

RB: Dlaczego to akurat Pan otrzymał władzę po xHamsterze?
s: Można powiedzieć, że jesteśmy znajomymi, razem gościliśmy na konkurencyjnym serwerze MTA oraz na serwerze discord, na którym były organizowane konkursy, gdzie @xHamster zasiadał pod właścicielem. To tam nasze drogi się stykały, a na serwerze spotkaliśmy się przez przypadek, kiedy dostałem się do redakcji Project News podczas mojej pierwszej kadencji, gdzie zostałem wydalony za plagiat oraz wpisany na czarną listę. Organizacja była pomysłem paru osób, w tym moim, jak i @xHamster

RB: Ok, a w jakim stanie przejął Pan organizację?
s: Organizacja potrzebowała odżyć, co się udało... ale nie na długo, po tym, jak stworzyliśmy subforum, wszystko kręciło się wokół nas i mieliśmy w granicach 50 członków. Poprzez nasze zaniedbania oraz brak chęci, organizacja zaczęła wymierać, a w końcu stała się małą grupką społeczności.

RB: Rozumiem, jakie są dalsze plany na organizację?
s: Nie mamy, kiedy będę mógł, oddam lidera osobie, która przejmie pieczę nad organizacją.

RB: Czy wierzy Pan w to, że organizacja będzie jedną z bardziej rozpoznawanych na serwerze?
s: Nie, nie wierzę. Nie jesteśmy taką społecznością, która idzie po TOP 1, wolimy od czasu do czasu wejść na serwer i po prostu odpocząć od rzeczywistości i obowiązków, które nam towarzyszom na co dzień.

RB: A kończąc nasz wywiad, czy chciałby Pan kogoś pozdrowić?
s: Naturalnie, pozdrawiam @xHamster, @h3vndyy, @GluzzeR, @DJ.Pailio oraz ciebie. Dzięki za możliwość udzielenia wywiadu!

RB: Wywiad z Panem to była czysta przyjemność. Życzę miłego dnia i do zobaczenia!
s: Na razie!
7f7u2TN.png

Pan siema. powiedział nam, iż w niedalekiej przyszłości planuje oddanie roli właściciela w ręce starego właściciela. Liczymy na to, że po tej zmianie organizacja zacznie funkcjonować jeszcze prężniej! Na temat tego, co sądzą o organizacji postanowiłem zapytać jej kilku członków! Pierwszym z nich był @DJ.Pailio, którego spotkałem w okolicy bazy organizacji. Udzielił on nam dosyć krótkiego, lecz zarazem bardzo treściwego wywiadu.

Gzqqb1L.png

DamrKbi.png

RB - Pressman @RomanBellic | Dj - @DJ.Pailio

Dj: Nazywam się DJ.Pailio.

RB: Czy może powiedzieć Pan nam o sobie coś więcej?
Dj: Jestem mechanikiem.

RB: W jakich okolicznościach dołączył Pan do zarządu organizacji?
Dj: Z xHamster znam się długi czas i zaproponował mi dołączeniem do zarządu.

RB: Czym się Pan zajmuje w organizacji?
Dj: Zajmuję się praktycznie wszystkim.

RB: Czy poleca Pan tę organizację?
Dj: Tak, bardzo polecam.

RB: Czy wierzy Pan w to, że organizacja będzie jedną z bardziej rozpoznawanych na serwerze?
Dj: Tak, szczerze na to liczę.

RB: Co może zachęcić innych do dołączenia do organizacji?
Dj: Według mnie jest to miła atmosfera oraz dobre auta.

RB: Czy chciałby Pan kogoś pozdrowić?
Dj: Tak, swojego teścia Pawła!

7f7u2TN.png

Pan @DJ.Pailio, jako członek zarządu organizacji wierzy w to, iż w przyszłości Kamikaze wzniesie się na wyżyny popularności. Liczymy na to, że kiedyś się to spełni i trzymamy kciuki za zarząd organizacji! Wyjeżdżając z bazy organizacji trafiłem na gracza @madry9, który właśnie wjeżdżał na teren organizacji. Zamieniłem z nim kilka słów na temat jego auta, a następnie przeszliśmy do wywiadu.
Gzqqb1L.png

AYbDW0B.png

RB - Pressman @RomanBellic | M - @madry9

RB: Witam! Z tej strony Roman Bellic z Redakcji Prasowej ProjectNews!
M: Witam, z tej strony gracz madry9.

RB: Czy może nam Pan powiedzieć o sobie coś więcej?
M: Jestem dość nowym graczem oraz posiadaczem huntleya.

RB: Ok, a jak znalazłeś się w organizacji?
M: Pewnego dnia zobaczyłem ogłoszenie o rekrutacji, więc stwierdziłem, że dołączę.

RB: Rozumiem, a jak oceniasz zarząd organizacji?
M: Zarząd jest na wysokim poziomie, bierze pod uwagę zdanie członków oraz sprawiedliwie rozwiązuje ewentualne problemy w organizacji. Są też chętni do pomocy.

RB: A czy sądzi Pan, że organizacja ma predyspozycje do tego, aby zostać jedną z najbardziej rozchwytywanych na serwerze?
M: Jeżeli chodzi o popularność na serwerze to z czasem, jeżeli będzie tak, jak do tej pory to na pewno zyska członków oraz popularność wśród graczy, lecz nie sądzę, że zostanie najpopularniejszą organizacją. Z mojego doświadczenia, takie grupy są albo bardzo duże i przyjmują każdego, nie zważając na nic, albo organizacje założone przez bardzo popularną osobę.

RB: Kończąc nasz wywiad, czy polecasz tę organizację innym?
M: Polecam organizację każdemu.

RB: Dziękuję za wywiad! Czy chciałby Pan kogoś pozdrowić?
M: Również dziękuję, pozdrawiam całą organizację Kamikaze oraz gracza @Arcik.

RB: Dziękuję i do zobaczenia!
M: Miłego dnia!

7f7u2TN.png

w5NhT6V.png

Jeden z członków organizacji jest z niej zadowolony. Po wywiadzie z madry9 udałem się do pobliskiego warsztatu, gdzie spotkałem gracza Sakrza., kótry także jest członkiem organizacji Kamikaze! Po krótkiej rozmowie postanowiłem pojechać z nim do pracy grzybiarza, podczas której udzielił mi dosyć obszernego wywiadu. Zapraszam na ciekawy wywiad!

Gzqqb1L.png

HJheOcE.png

RB - Pressman @RomanBellic | SA - @Sakrza

RB: Witam, jak Pan się nazywa?
SA: Nazywam się Oliwier, lecz w samej grze jestem znany jako Sakrza.

RB: Czy możesz powiedzieć nam o sobie coś więcej?
SA: Mam 16 lat, chodzę do technikum, od 9 lat chodzę na zajęcia perkusyjne, bardzo lubię jeździć na rowerze dirt, wykonywać różne ewolucje, czy to w powietrzu, czy na ziemi.

RB: Jak trafiłeś do organizacji?
SA: Do organizacji trafiłem poprzez kolegę, to on mnie zaciągnął do tej organizacji.

RB: Jak oceniasz organizację?
SA: Organizacje oceniam najlepiej, jak mogę, ponieważ często odbywają się konkursy, w organizacji nie istnieją składki oraz pojazdy, które są przypisane, można wykorzystać w każdej robótce.

RB: Co sądzisz o zarządzie organizacji?
SA: Zarząd organizacji jest idealny, jeśli mogą, to pomogą, na przykład przy wyborze auta. Najważniejsze to, że nasz zarząd nie jest stronniczy i każdy ma równe szanse.

RB: Czy polecasz ją innym?
SA: Osobiście organizację Kamikaze polecam wszystkim, nowym, jak i tym starszym i doświadczonym graczom.

RB: Czy organizacja ma szansę na to, aby być jedną z większych na serwerze?
SA: Gdyby nie to, że w ostatnim czasie aktywność graczy spadła, to nasza organizacja mogłaby być właśnie tą z większych na serwerze.

RB: Czy chce Pan kogoś pozdrowić?
SA: Pozdrawiam całą organizację Kamikaze.

RB: W takim razie dziękuję za wywiad i pozdrawiam!
SA: Ja także, dzięki!

7f7u2TN.png

GGH6gQV.png

Jak widzimy, wszystkim członkom organizacji podoba się sama organizacja i jej zarząd. Osobiście, jako członek Kamikaze mogę ją serdecznie każdemu polecić. Pomimo aktywności, która ostatnio spadła, nie widzę większych wad. Auta na bazie nigdy nie stoją uszkodzone, zarząd dba o dobrą lokalizację w odniesieniu do liczby członków. Po przygodach z dawną organizacją, która była prowadzona przez youtubera, mogę powiedzieć, iż organizacja jest dobrze skonstruowana i zarządzana. W komentarzach możecie podać kolejne propozycje na artykuły poświęcone organizacjom. W dzisiejszym artykule byłoby to na tyle. Serdecznie dziękuję za przeczytanie i zapraszam na inne artykuły przygotowane przez naszych redaktorów.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca: Pressman @RomanBellic
Grafiki: Senior Graphics Designer @Aiishan
Autoryzacja: Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.