Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Przygotowania do urodzin serwera

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

USwt6NQ.png

informacje.png

Witamy! Z tej strony Pressman @RomanBellic oraz Senior Pressman @Limek! W dzisiejszym artykule chcielibyśmy przedstawić wam informację, które udało się nam zebrać na temat nadchodzących urodzin serwera! Przedstawimy wam wcześniejsze serwerowe urodziny, a także historię serwera. Nie zabraknie także wywiadów ze znanymi i lubianymi graczami! Wywiadu udzielili nam m.in. @Turbo, @surfus_1370, @Zimna, @Gash, a także wielu innych znanych graczy! Dowiecie się również o pomysłach zarządu serwera na tegoroczne urodziny prosto z wywiadu, którego udzieliła nam @Zebra! Serdecznie zapraszamy do lektury!
Zapraszamy do skomentowania tego artykułu! Trzecie urodziny serwera już za chwilę, a konkretnie 30.04.2023.

artykul.png

Podsumowują, od początku. Informacje na temat pierwszych urodzin serwera zostały opublikowane przez @Sky. Jak możemy zobaczyć, na pierwszych urodzinach prezentem, który został w naszym ekwipunku to urodzinowy balonik. Mogliśmy go zgarnąć w sklepie 24/7. Następną atrakcją był event fabularny, licytacje w ciemno oraz nowa praca Wędkarza. Na drugich urodzinach odbyło się losowanie realnych prezentów, również do zgarnięcia była urodzinowa czapka, którą przedstawię wam poniżej w galerii. Licytacji pojazdów oraz Happy Hours też nie mogło zabraknąć. A co na trzecich urodzinach? Dowiemy się już wkrótce! Planowany jest również kolejny artykuł o trzecich urodzinach...

Gzqqb1L.png

L: @Limek  Z: @Zebra
L: Cześć Zebra! Z tej strony Senior Pressman Limek z redakcji Project News. Czy znalazłabyś kilka minut, aby odpowiedzieć na moje pytania odnośnie do zbliżających się urodzin serwera?
 Z:
Hej. Pewnie, że udzielę.

L: Cieszę się bardzo! Zatem pierwsze podstawowe pytanie, gdyż prawdopodobnie nie każdy gracz o tym wie. Które to urodziny oraz kiedy one wypadają? 
Z30 kwietnia będziemy obchodzić już trzecie urodziny serwera, co jest dla nas sporym osiągnięciem. 

L: To już zaledwie parę dni. Jakie są Twoje odczucia w związku ze zbliżającymi się urodzinami serwera?
Z
Jestem jednocześnie podekscytowana i zdenerwowana. Urodziny to jest na tyle ważne wydarzenie nie tylko dla nas, ale też dla Was - graczy. Wszystko musi być dopięte na ostatni guzik. Pracy jest masa, a czasu coraz mniej! W tym roku postanowiliśmy na kilka nowych rzeczy, co tym bardziej postawiło nam wysoko poprzeczkę. Jesteśmy dobrej myśli, że wszystko się uda i gracze będą szczęśliwi i pod wrażeniem.

L: Czy możemy się spodziewać jakiegoś eventu fabularnego?
Z
Co by to były za urodziny bez mojego udziału w postaci eventu fabularnego! W tym roku miałam sporą zagwozdkę, w jaką historię Was wciągnąć, ale chyba będzie się dobrze ją rozgrywało 🙂

L: Tak jak w poprzednich edycjach gracze mieli szansę na otrzymanie unikatowych przedmiotów, stąd moje pytanie, czy na tych urodzinach również będziemy mogli liczyć na owe przedmioty?
Z:  
A to już każdy gracz musi sam rozegrać i się przekonać!

L: Z jakimi atrakcjami mogą się spotkać gracze na tegorocznych urodzinach?
Z
Na pewno będzie można sobie zarobić sporą sumkę na evencie HappyHours, ale także ją przewalić na licytacjach pojazdów. Będzie też urodzinowa audycja oraz sporo nowości, ale to będą dla Was niespodzianki.

L: . Czy spodziewasz się dużego wzrostu graczy na serwerze?
Z
Na pewno będzie więcej graczy niż standardowo w ciągu zwykłego tygodnia. To jest zupełnie normalne. Największy peak na pewno będzie w czasie eventu fabularnego i eventów HappyHours.

L: Po serwerze krążą różne plotki na temat nowej pracy, jesteś w stanie nam to rozjaśnić?
Z
*Buzia zamknięta na kłódkę*

L: Jak myślisz, czy w późniejszym czasie pojawią się jakiekolwiek wspomnienia graczy z trzecich urodzin serwera?
Z
To będą wyjątkowe urodziny, więc myślę, że tak.

L: Dziękuję bardzo za poświęcony czas. Czy chciałabyś jeszcze kogoś pozdrowić?
Z
Pozdrawiam całą Administracją RCON, z którą prężnie działamy i mam nadzieję, że po urodzinach uda nam się odpocząć. Poza tym naszą administrację, która we wszystkim pomaga. Oczywiście również wszystkich graczy, mam nadzieję, że widzimy się na urodzinach!

L: Pozdrawiam oraz do zobaczenia wkrótce!
Z
Do zobaczenia!

XGwBbve.png

R: @RomanBellic  S: @surfus_1370

R: Witaj! Pressman Roman Bellic z tej strony. Dzisiaj w redakcji Project News wraz z moim kolegą  wpadliśmy na pomysł, aby podpytać osoby o to, czego spodziewają się na urodzinach. Miałbyś chwilkę czasu? 
S:  
Siemka tak jasne, chętnie odpowiem na parę pytań.

R: Super! Zatem opowiedz nam krótko, od kiedy grasz i na których urodzinach miałeś okazję uczestniczyć? 
S
Gram od końca grudnia 2020 roku. Udało mi się być na każdych urodzinach, czyli pierwszych i drugich.

R:  Co się Tobie najbardziej podobało w pierwszych oraz drugich urodzinach serwera?
S
W pierwszych urodzinach na pewno bardzo spodobał mi się unikalny balonik, którego można było nabyć tylko w 1 urodziny serwera. Jeśli chodzi o drugie, to był to ciekawy event fabularny, z którego również otrzymaliśmy ciekawe i unikalne nagrody.

R: Zatem jakie nagrody mogliśmy dostać do swojego ekwipunku?
S:  
Na pierwszych urodzinach tak jak wspomniałem, był to balonik z napisem „1 urodziny serwera”, jeśli chodzi o nagrodę za drugie urodziny, to niestety dokładnie nie pamiętam. Wydaje mi się, że było to cygaro lub kapelusz.

R: Czy według Ciebie licytacje pojawią się na trzecich urodzinach? 
S
Według mnie będą na pewno, można już zauważyć Schaftera kombi 1ns na koncie Adm. RCON co dodatkowo nas w tym upewnia.

R: W takim razie, według Ciebie, jakich atrakcji możemy się spodziewać ?
S
Moim zdaniem obowiązkowo będą jakieś ciekawe licytacje, myślę, że nie zabraknie również eventu fabularnego i może jakaś nowa praca.

R: Dziękuję za przyjemny wywiad i życzę Miłego wieczoru! 
S
Mi też było miło, dzięki wielkie!

XGwBbve.png

L: @Limek  Z: @Zimna

L: Cześć ! Z tej strony Senior Pressman Limek z redakcji Project News.
Z
Witam serdecznie.

L:  Czy znalazłabyś czas, aby odpowiedzieć na kilka moich pytań dotyczących ostatnich urodzin serwera?
Z
Jasne, że tak pytaj śmiało!

L:  No to fajnie, zaczynając od pierwszego, w których urodzinach miałaś okazję brać udział?
Z
Miałam okazję uczestniczyć w drugich urodzinach serwera Project RPG. 

L: Zatem, co pamiętasz z tych urodzin? Jak one przebiegały? 
Z
Otóż pamiętam ten czas bardzo dobrze, ponieważ dołączając na serwer, miałam okazję uczestniczyć właśnie w drugich urodzinach serwera. Właśnie to wydarzenie najbardziej przyciągnęło moją uwagę w czasie moich początków. Mało co wiedziałam o owej grze, ale chciałam wziąć udział w ważnym wydarzeniu serwerowym, w którym miałam okazję uczestniczyć.

L:  A gracze, jakie przedmioty dostawali do ekwipunku?
Z
Gracze otrzymywali wtedy czapeczki urodzinowe, które zostały w ekwipunku do tej pory, bardzo mnie to cieszy, ponieważ zawsze mogę sobie powspominać moje pierwsze rozmyślenia, jak na przykład znaleźć sklep na mapie i zakupić ów przedmiot.

L: Przejdźmy do najbliższych, trzecich urodzin. Według Ciebie co może się pojawić? Bierzesz udział w trzecich urodzinach serwera?
Z
Jakby sobie rozmyślać co mogłoby się pojawić na trzecich urodzinach serwera, to wszystko jest na dobrą sprawę możliwe. Jestem bardzo ciekawa tego, co może się pojawić, ale trzeba po prostu poczekać na tę chwilę. Odpowiadając na pytanie, czy biorę udział w przyszłych urodzinach serwera, odpowiem w sposób, mam wrażenie oczywisty, otóż nie wyobrażam sobie, żeby mnie tam zabrakło.

L:  Dobrze, to na tyle. Dziękuję za poświęcony czas. Czy chciałabyś jeszcze kogoś pozdrowić?
Z
 Również dziękuję. Chciałabym pozdrowić wszystkich członków organizacji 888 VVIN BREAD, wszystkich graczy oraz całą administrację serwera Project RPG. 

L: Pozdrawiam oraz do zobaczenia na urodzinach!
Z
Również pozdrawiam. Do zobaczenia!

XGwBbve.png

R: @RomanBellic  T: @Turbo

R: Cześć Turbo! Z tej strony Pressman Roman Bellic z redakcji Project News. Znalazłbyś chwilkę czasu aby odpowiedzieć na kilka moich pytań odnośnie do urodzin serwera?
T
Pewnie.

R: Dobrze. Od kiedy grasz na serwerze oraz na których urodzinach miałeś okazję uczestniczyć?
T
Gram od 21 Maja 2020 roku oraz uczestniczyłem w każdych urodzinach, które się odbywały.

R: A co się Tobie najbardziej podobało w pierwszych i drugich urodzinach?
T
Na pierwszych urodzinach najbardziej podobała mi się praca wędkarza, od razu po aktualizacji wprowadzającej tę pracę włączyłem stream, na którym przez ponad 10 godzin wraz z moim dobrym znajomym Naissikiem expiliśmy wędki, by mieć jak najwyższy level. Co do drugich urodzin, niestety zapadły mi w pamięć jedynie licytacje, ponieważ tylko w nich uczestniczyłem i z nich również prowadziłem transmisję na swoim kanale.

R: Pamiętasz może, jakie nagrody były dostępne dla graczy do ekwipunku?
T
Na pierwszych urodzinach do kupienia był balonik, jak dobrze pamiętam za około 200$, na drugich czapeczka, lecz za późno zorientowałem się o niej i niestety nie udało mi się jej zdobyć.

R: Spodziewasz się na najbliższych dniach licytacji?
T
Myślę, że tak, to już serwerowa tradycja, są urodziny, są licytacje.

R: Według Ciebie, co w dniu urodzin może się pojawić?
T
Moim zdaniem, w dzień urodzin zostaniemy obdarowani przez zarząd RCON jakąś większą zbiorową aktualizacją serwera oraz nowa praca dorywcza sugerując się tym, co można było usłyszeć w ostatnim wywiadzie, który udzielała Zebra.

R: Dziękuję bardzo za poświęcony czas. Do zobaczenia.
T
Ja także dziękuję i życzę sukcesów w dalszej pracy.

XGwBbve.png

L: @Limek  P: @Pan_Kurier

L: Siemanko! Senior Pressman Limek z tej strony. Byłbyś chętny odpowiedzieć na kilka pytań odnośnie do poprzednich urodzin serwera?
P
Siemanko. Oczywiście, że tak.

L: Super! Zatem opowiedz nam krótko, od kiedy grasz i na których urodzinach miałeś okazję uczestniczyć?
P
: Moja kariera zaczęła się w październiku 2020 roku. Niby to już trzy lata można powiedzieć, a nadal chce się grać. Udało mi się uczestniczyć na urodzinach w 2022 r.

L: Co się Tobie najbardziej podobało w drugich urodzinach serwera?
P
Najbardziej podobał mi się klimat tych urodzin, atrakcje, jeszcze można było odebrać gadżety, które są w ekwipunku gracza. Również konkursy mam nadzieję, że w tym roku będzie jeszcze bardziej klimatycznie i co większa pojawi się więcej graczy, aby świętować urodziny.

L: Czy spodziewasz się licytacji, gdzie będzie można wygrać jakieś pojazdy ? Jeżeli tak to, na co byś stawiał?
P
Myślę, że tak. To jest w sumie jedna z najlepszych rzeczy, która się odbywa podczas urodzin. Spodziewam się jakiegoś gokarta lub pojazdu stretch „limuzyna”

L: Dużo graczy stawia na jakiś event fabularny tak jak w ostatnich urodzinach. Też tak myślisz?
P
Eventów nigdy nie za mało, jak i awiza, i w sumie jak większość spodziewałbym się eventu fabularnego.

L:  Planujesz być na najbliższym wydarzeniu?
P
Jak najbardziej.

L: Super, dziękuję za chwilkę poświęconego czasu. Czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
P@HeliX, organizację The Always oraz ludzi pracujących na kurierce.

L:  Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieję na najbliższych urodzinach!
P
Do zobaczenia.

hqrM0ei.png

R: @RomanBellic  G: @Gash

R: Witaj! Pressman Roman Bellic z tej strony. Dzisiaj w redakcji Project News wraz z moim kolegą wpadliśmy na pomysł, aby podpytać osoby o to, czego spodziewają się na urodzinach. Miałbyś chwilkę czasu? 
G:
Jasne!

R: Super! Zatem opowiedz nam krótko, od kiedy grasz i na których urodzinach miałeś okazję uczestniczyć? 
G
Na serwerze gram od czerwca 2021 roku, od tamtego czasu uzbierałem 2750h. Uczestniczyłem w drugich urodzinach.

R: Co się Tobie najbardziej podobało w drugich urodzinach serwera?
G:  
Najbardziej podobały mi się licytacje pojazdów, ponieważ jest tam dreszczyk emocji.

R: Zatem jakie nagrody mogliśmy dostać do swojego ekwipunku?
G
Z tego, co wiem, to na pierwszych urodzinach serwera można było kupić balon w sklepie 24/7, niestety nie kupiłem wtedy tego przedmiotu. Na drugich urodzinach można było kupić czapeczkę urodzinową, którą posiadam w swoim ekwipunku.

R: Czy według Ciebie licytacje pojawią się na trzecich urodzinach? 
G:
 Tak, to już jest tradycja. 

R: W takim razie, według Ciebie, jakich atrakcji możemy się spodziewać ?
G
Myślę, że będzie masa mini gier tj. (derby, zjtp, spadające panele). Oczywiście licytacje. Mam nadzieję, że pojawi się jakaś duża aktualizacja np. dodanie nowej pracy.

R: Wielkie dzięki za udzielony wywiad. Życzę sukcesów w dalszej rozgrywce!
G:
 Dzięki, trzymaj się.

qLGsHjV.png

R: @RomanBellic  F: @FuziiPL

R: Witam, z tej strony Pressman @RomanBellic. Znalazłbyś czas na kilka pytanek odnośnie do urodzin poprzednich serwera?
F
Oczywiście, że tak.

R: Od kiedy grasz na serwerze? Miałeś okazję uczestniczyć na którychś z urodzin serwera?
F
Na serwerze gram od roku, ale nie miałem przyjemności uczestniczyć na żadnych urodzinach serwera.

R: A wiesz może, jakie nagrody dostawali gracze do ekwipunku?
F
Nie wiem, nie brałem udziału.

R: Czy według Ciebie licytacje pojawią się na najbliższych urodzinach? 
F:  
Mam nadzieje, że tak, myślę, że będzie to ciekawa atrakcja.

R: To jakich atrakcji możemy się spodziewać według Ciebie?
F
Poza licytacjami myślę, że będą konkursy, na przykład szybkie paluszki. Mam nadzieję, że nie zabraknie również nagród za uczestnictwo w urodzinach, no i oczywiście jakiejś audycji. Osobiście uważam, że ciekawą atrakcją byłaby akcja RP w wykonaniu serwerowych frakcji.

R: Dziękuję za poświęcony czas. Życzę sukcesów podczas rozgrywki!
F:  
Dzięki, wzajemnie! 

XGwBbve.png

L: @Limek  D: @DawSek

L: Cześć! Z tej strony Senior Pressman Limek z redakcji Project News. Z racji, że zbliżają się urodziny serwera, to chciałbym Ci zadać parę pytań, odnośnie do poprzednich urodzin z roku 2021 / 2022. znalazłbyś chwilę?
DCześć, pewnie, że tak.

L: Super, a więc na których urodzinach miałeś okazję być?
D
Miałem okazję być na 2 urodzinach serwera w 2022 roku.

L: Co możesz nam powiedzieć ciekawego o drugich urodzinach? Był wtedy event zorganizowany przez ARCON?
D:
 Event był, po wykonaniu można było otrzymać 20 000$ i walizkę jako przedmiot w ekwipunku, a w sklepie można było kupić czapkę urodzinową.

L: Jak oceniasz przebieg urodzin z roku ubiegłego? Podobały Ci się? Co najbardziej przykuło Twoja uwagę?
D
Urodziny były ciekawe, mam nadzieję, że te będą takie same, a co do tego, co było fajne to, że można było otrzymać przedmioty kolekcjonerskie.

L: Zatem, według Ciebie, co pojawi się w tym roku?
D
Myślę, że tak jak zapowiadała administracja wyspa i myślę, że kopalnia jako praca.

L: O, to zapowiada się ciekawie. No dobrze DawSek, niestety, ale czas nam się kończy. Przejdę wiec do pytania, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
D:
Tak, chciałbym pozdrowić z tego miejsca @PudzianzVolvo, @Anaskor, @vEroX., @WRIATHalien oraz @Castrol.

L: Pozdrawiamy! Do zobaczenia!
D:
Do zobaczenia.

gVPvN3l.png

k1AwIr0.png

xZMXWk7.png

vDBJSd1.png

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu - 
Senior Pressman  @Limek
Współtwórca artykułu - Pressman @RomanBellic
Grafiki - Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja - Journalist @xHamster

1 godzinę temu, xanny napisał:

Dobra robota 🙂

1 godzinę temu, Michalsiu napisał:

Świetnie przygotowany artykuł, bardzo miło sie czytało. Fenomenalna robota!

Jesteśmy bardzo wdzięczni za wasze pochwały i w przyszłości postaramy się robić jeszcze treściwsze materiały!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.