Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Olki | DO ZAMKNIĘCIA

Guziec

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Guziec
Nick oskarżonego: Olki
Powód skargi: Łamanie regulaminu serwera dla supporterów jak i graczy, brak kultury, wyciąganie prywatnych zdjęć z (w tym przypadku) mojego FB, niedojrzałość.
Data zdarzenia: Na przestrzeni ostatnich 10(?) dni.
Dowody: https://imgur.com/a/8cSKEiF oraz https://projectrpg.pl/topic/7587-skarga-na-olki/?tab=comments#comment-54261
Opis sytuacji: Jako, że te screeny podane na imgurze nie są chronologicznie, to je przedstawie.

Na 1 widać, jak dojrzały na innych forach serwerów MTA jest ów support.

2. Gdy byłem w urzędzie, oskarżony pomocnik teleportował się do mnie, okłamując mnie, że pisałem reporta godzinę temu, przy tym gdy:
A) Nie ma o tym informacji,
B) Na serwerze byłem wtedy pierwszy raz, 17 minut, co można sprawdzić w logach
Niestety w regulaminie dostępnym dla graczy nie ma nic o tym, że członek ekipy może/nie może się teleportować tak o do gracza, więc jeżeli tego nie ma w regulaminie wewnętrznym administracji, proszę o poprawki, bo wydaje mi się że takie teleportowanie się nie jest najlepszym ruchem 😉. Działa tutaj też tzw. kolesiostwo, i aby to udowodnić, dam tutaj screen z naszej rozmowy z czerwca, po której można wywnioskować jak się lubiliśmy ☺️https://imgur.com/a/jiEaG5T

3 screen jakoś istotny nie jest, Olki się tam mnie spytał, czy "ja to ja", i mu to potwierdziłem, lecz nie sądziłem że po paru miesiącach od tamtego wydarzenia jeden z moich najlepszych (do tamtej pory) znajomych na platformie MTA, cofnie się po to, by... sam nie wiem, to co jest na screenie 4, lepiej zostawię to bez komentarza. Dzwoniłem potem do niego, i pytałem, o co mu chodzi, a on po prostu mnie olał. Tak się zachowuje członek ekipy?

Dodam tu jeszcze zabawę komendami, na które dowodów nie mam, lecz można znaleźć to na liście kar, gdzie sam daje sobie mute na jedną minutę, z dopiskiem "test". Takiego absurdu jeszcze nie widziałem na tym, i innych, mniejszych, i gorszych serwerach. 

Drugi dowód to skarga na niego, która podkreśla to, jaki on jest. Zupełny brak kultury na chacie prywatnym. Co prawda, chat prywatny to chat prywatny, ale też nie widziałem takich odzywek od żadnego członka administracji nawet na tych serwerach po 70 graczy w godzinach szczytu. Gada tam coś jeszcze o wieku, bo sam ma 14 lat, i nie chce być traktowany inaczej od reszty, co z resztą wszędzie widać.

Wypowiedź pozostawiam oskarżonemu, i administracji RCON. Ja czekam na decyzję rang najwyższych, chyba że będę poproszony o głos. I tak od siebie dodam: Olki, przykre jest to, że tydzień na tym stanowisku tak mocno zmienił naszą znajomość...

Reg. Forum §2. 8. Zabrania się udostępniania spraw prywatnych na Forum. 

Co do "dowodów" to screeny z SIERPNIA oraz screen z statusu na forum innego serwera sprzed MIESIĄCA gdzie nie miałem jeszcze rangi jest śmieszne oraz nic nie wnosi do skargi na mnie. Co do wysłanego zdjęcia na pv na discordzie to nie chodziło o obrazę tylko masz zdjęcie ze Stonoga i chciałem o nie zapytać, po czym gdy odmówiłem Ci podania mojego Imienia i Nazwiska zwyzywałeś mnie od debili.

"Drugi dowód to skarga na niego, która podkreśla to, jaki on jest. Zupełny brak kultury na chacie prywatnym. Co prawda, chat prywatny to chat prywatny, ale też nie widziałem takich odzywek od żadnego członka administracji nawet na tych serwerach po 70 graczy w godzinach szczytu. Gada tam coś jeszcze o wieku, bo sam ma 14 lat, i nie chce być traktowany inaczej od reszty, co z resztą wszędzie widać."
Napisanie parę razy 4fun  @WUJEKEDDY na czacie jest brakiem kultury? Oraz to, że Badix wyciągnął nasze prywatne rozmowy na forum tak jak zrobiłeś to ty? Fajna skarga za rzeczy pisane na prywatnym a nie do wglądu ludzi.

5 godzin temu, Olki napisał:

Stonoga i chciałem o nie zapytać, po czym gdy odmówiłem Ci podania mojego Imienia i Nazwiska zwyzywałeś mnie od debili.

To fajnie że chciałeś o nie zapytać, gdy wysłałeś to zdjęcie o 2:17, i sobie poszedłeś spać (najwidoczniej), a ja odpisałem ci o 2:42. A gdy byłeś dostępny pisałem do ciebie parę razy ale mnie olałeś -> https://m.imgur.com/a/Jl1lFrm

Reg. Forum §2. 8. Zabrania się udostępniania spraw prywatnych na Forum.

Widocznie nie takie prywatne jeżeli robisz źle i olewasz, a druga osoba ma prawo bać się o swoją prywatność bo podała nieprzewidywalnemu człowiekowi swojego FB, któremu od******la od rangi, dając kary prawa jazdy typu "to nie Anglia kotek", graczowi @ADi777.

Napisanie parę razy 4fun  @WUJEKEDDY na czacie jest brakiem kultury?

Oj nie nie, brakiem kultury jest ujawniona przez gracza @Badix twoja rozmowa z nim, że się do******la o wszystko by cię wywalić, i widocznie ma powody 😉

(Tak jeszcze ci radzę nie mówić jakie i z kim mam zdjęcie, bo ktoś może mnie łatwo znaleźć) 

screen z statusu na forum innego serwera sprzed MIESIĄCA gdzie nie miałem jeszcze rangi jest śmieszne

Jeżeli pisałeś podanie do ekipy w naborze listopadowym, gdzie się nie dostałeś, a chciałeś, to byś wiedział, żeby pokazać się z jak najlepszej strony, jeżeli zaś pisałeś "od czapy", to też nie wiem co tobą kieruje. Mimo wszystko to było nie tak dawno, i wtedy kiedy grałeś już na ProjectRPG. Chyba masz coś jeszcze z kwietnia, ale oszczędzę sobie tego, bo nie jestem taki jak rządząca partia zwykle popierana przez starszych ludzi która cofa się do 1921 roku 😉

W twoich wypowiedziach strasznie widzę jak jesteś impulsywny, dla porównania wypowiedź innego pomocnika w skardze na niego -> https://projectrpg.pl/topic/7704-skarga-na-tikej/

Zauważyłem też że odniosłeś się do dwóch rzeczy z omawianych przeze mnie pięciu, ale nie szkodzi. Ja czekam na decyzję RCON, chyba że po prostu palniesz jakąś bzdurę do której będę musiał się odnieść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.