Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z V-Liderem organizacji Modern Family - MarceliQ

mokremajty12

Rekomendowane odpowiedzi

9gMy6fl.png

naTqDnE.png

Witajcie drodzy czytelnicy Junior Pressman @Cyrkvs z Redakcji Project News. W dniu dzisiejszym miałem przyjemność przeprowadzić wywiad z V-Liderem organizacji Modern Family - @MarceliQ zapraszam do przeczytania.
Gzqqb1L.png

R: @Cyrkvs | M: @MarceliQ

R: Witam, Junior Pressman Cyrkvs z Redakcji Prasowej Project News.
M: Witam, V-Lider MarceliQ z organizacji Modern Family.

R: Więc na początek, czy możesz powiedzieć nam trochę o sobie?
MNa imię mi Marcel, na co dzień zajmuje się organizacją Modern Family oraz swoim prywatnym Discordem.

R: Skąd dowiedziałeś się o serwerze ProjectRPG? Jak wyglądały Twoje początki?
M: O ProjectRPG dowiedziałem się od mojego serdecznego przyjaciela @umefor, chciał, żebym z nim zagrał na ProjectRPG, więc stwierdziłem "co mi szkodzi".

R: Pamiętasz, jaki był twój pierwszy samochód na serwerze?
M: Zapewne jakaś manana.

R: Jakbyś dostał 1kk na serwerze, co pierwszego być kupił?
M: Kupiłbym jakieś auto do organizacji.

R: Jakie posiadasz obowiązki w organizacji na randze V-Lidera?
M: Aktualnie zajmuje się wszystkim od A - Z, właśnie dlatego otworzyliśmy rekrutacje na V-Lidera, żeby mnie odciążyć.

R: Czy bycie na randze V-Lidera podoba ci się w 100%, czy może są minusy?
M: Bycie V-Liderem to naprawdę fajne zajęcie, szczególnie gdy pracuję z super ludźmi z naszej organizacji.

R: Jaki posiadasz staż w organizacji Modern Family?
M: Jestem od początku jej powstawania, a dokładniej od napisania wniosku dnia 2 kwietnia.

4CHXIrW.png

R: Przejdźmy do życia realnego, jakie jest twoje hobby?
M: Nie mam konkretnego hobby, wolny czas spędzam na komputerze.

R: Czy grasz w jakieś inne gry oprócz Multi Theft Auto? I jaka produkcja jest twoją ulubioną?
M: Oczywiście, że tak, League of Legends, CS:GO oraz wiele innych, gram też na telefonie w grę strategiczną Top War i nie mam żadnej ulubionej gry.

R: Jaki aktualnie posiadasz majątek i czy jesteś z niego zadowolony?
M: Premier na PFT i jakieś drobne zaskórniaki, czy jestem zadowolony? Myślę, że tak.

R: Czy posiadasz jakiś swój ulubiony gatunek muzyczny? Jak tak to, jaki to wykonawca?
M: Lubię Hip Hop i Heavy Metal, a z Hip-Hopu aktualnie słucham Palucha, ReTo i Słonia, natomiast z Heavy Metalu amerykańskie grupy tj. Disturbed i Five Finger Death Punch.

R: Jaki cel posiadasz aktualnie obrany na serwerze?
M: Stworzyć super organizacje.

R: Czy byłeś w jakiejś frakcji na serwerze? A jak tak to, czemu w niej nie jesteś?
M: Byłem we frakcji S.A. Road Assistance w wakacje, nie podszedłem do egzaminu końcowego z rangi adepta.

dJcztQU.png

R:  Dobrze to już by było na tyle, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
M: Pozdrawiam mojego przyjaciela @umefor oraz całą organizację Modern Family.

R: Również pozdrawiamy, dziękuję za wywiad oraz życzę miłego dnia!
M: Miłego dnia!

7sgZdzH.gif

Dziękuje za przeczytanie wywiadu, do zobaczenia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Autor: Junior Pressman @Cyrkvs
Korekta: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autor: Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.