Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Jasio

GSP

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 38766
Login: Dolar_Szef

Nick oskarżonego: Jasio
Powód skargi: oszustwo tuningowe podczas sprzedazy
Data zdarzenia: 23.04.2023 
Dowody: logi
Opis sytuacji: ogolem gracz @Jasio wystawial yosemite na body na sprzedaz za fajna cene, gdzie body kosztuje 55k, na forum caly czas widnialo yosemite expedition (jakos tak)  chwile przed transakcja gracz @Jasiopowiedzial ze idzie z.w, w trakcie ktorego gracz jasio zdemontowal body do yosemite i sprzedal mi pojazd bez body, przy wszystkim byl gracz @widzisz._.mnie ktory pomagal mi kupic pojazd i wszystko widzial, prosze o doplate 55k (cena body) zebym mogl je zamontowac ponownie 

dodam ze chwile przed dokonaniem wymiany wymienil wszystko co ma pojazd nie wspominajac o body, myslalem ze gracz zapomnial o nim dopisac, nie mialem z tylu glowy ze chwile przed dokonaniem transakcji, jasio zdemontuje bodykit

gracz przez caly czas wystawial pojazd z owym dodatkiem wizualnym
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/tVj3l7k

Log z przed tego jak zaakceptowałeś

(181) Jasio: on ma awd 2.5pb radio rejka bardzo male fele jak co

więc wiesz

a to ze tak no forum było to już inna sprawa, mam świadka który potwierdzi że tak napisałem przed sprzedażą. Pozatym to nie wystawiałem go cały czas bo napisałem tylko do Ciebie.

Pozdrawiam

W logach nie widzę nigdzie ogłoszeń oskarżonego z tym pojazdem, że w ogóle go sprzedaje. Na samym początku podał Ci informacje co posiada yoska, którą chce sprzedać za tą kwotę:

2023-04-23 15:45:07 Jasio Dolar. yoske 2.5pb awd bardzo male fele.

Później na czacie lokalnym ponowił informacje:

2023-04-23 16:02:52 Jasio on ma awd 2.5pb radio rejka bardzo male fele jak co

Reasumując skoro oskarżony nie pisał nigdzie, że sprzedaje Yosemite z body oraz nie zawarł takiej informacji w 2 wiadomościach do Ciebie to oznacza, że na moment sprzedaży Yosemite nie posiadało body i takie chciał sprzedać.

Inna sytuacja byłaby, gdyby napisał "sprawdź sobie w panelu na forum" lub "ma to co w panelu na forum" wtedy można by posądzić o oszustwo, a tak to nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.