Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na copka

Resh22

Rekomendowane odpowiedzi

Login: wonciaak
Nick oskarżonego: @copka
Powód skargi: Kara nadana bez powodu
Data zdarzenia: 22.04.2023 21:00
Dowody: Nie potrzebne w tej sytuacji 😄
Opis sytuacji: Przyjechalem sobie moim sanchezem na gielde, nagle mój znajomy powiedział mi że jedziemy na inną gielde i żebym szybko wsiadał więc odstawiłem motorek w miejsce obok wymieniarki i sobie pojechałem. Po ok.10min dostałem zakaz prowadzenia pojazdów z powodem "wjazd do interioru". Po 1 to do interioru nie da się wjechać. Po 2 interior to miejsce gdzie wchodzi się poprzez marker naciskając spacje i nie był to wcale wjazd do interioru. Równiez nikomu nie utrudniłem rozgrywki w ten sposób więc kara została nadana bez powodu.

Kara może nie jest jakas mega długa ale zaśmieca mi liste kar

Hej, wracając do tamtej sytuacji zostawiłeś motor w interiorze wymieniana, takie miejsce również się klasyfikuje do interioru i jest dużo takich miejsc które są interiorami i nie trzeba do nich wchodzić przez blipa i klikając spację. Przykładowo jest dużo salonów do których nie wchodzi  przez specjalnego blipa i są taktowane jako interior. Skoro się nie zgadzasz z nadaną karą możesz zawsze zaapelować od niej na forum w odpowiednim dziale.    

Jestem pewna, że supporter miał na myśli po prostu interior, ale w fachowym słownictwie "exterior". Nie powinieneś pozostawiać pojazdu w takim miejscu, ze względu na możliwe utrudnianie funkcjonowania graczom. Jeżeli kara została nadana niesłusznie to w pierwszej kolejności powinieneś to wyjaśnić z członkiem administracji w apelacji na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.