Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na semyaaza

Szmroud

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Proud
Nick oskarżonego: Semyaaza
Powód skargi: Pani semyaaza dała grać na randze swojej koleżance, która nie była do tego uprawniona.
Data zdarzenia: NIeokreślone
Dowody: Dowody podeślę w wiadomości prywatnej do RCON, bo rodo.
Opis sytuacji: Nie ma co opisywać, tak jak w powodzie.

Witam, owszem była taka sytuacja, która miała miejsce w wrześniu ubiegłego roku. Przyjechała do mnie moja przyjaciółka z drugiego końca Polski, zależało mi na tym, aby zaczęła grać w gry komputerowe ze mną, zatem pod moim okiem chciałam ją nauczyć jezdzic autem. Ważnym aspektem w tej sprawie jest to, że moja przyjaciółka nie jest kompletnie związana z MTA, ani nie miała nigdy styczności z grami komputerowymi, nie wie kompletnie o co chodzi w tej grze, musiałam jej tłumaczyć co się dzieje na ekranie, ponieważ nawet nie wiedziała jak wsiąść do pojazdu. Koleżanka nie miała z niczym ani z nikim interakcji, jedyne co, to próbowała jeździć moim autem po mapie - na tym polegała jej cała rozgrywka.

Mimo wszystko nie zmienia to faktu, że nadal jest to współdzielenie konta, dawanie nieuprawnionej osobie czytania raportów. Sam to że owa osoba nie ma pojęcia o grze MTA nie zmienia faktu, że możesz napisać cokolwiek a ta osoba mogła robić różne rzeczy. Twoje pisanie nie daje nam gwarancji że ta osoba jeździła tylko autem. Ogólnie to śmieszna sytuacja, jak na tak duży serwer.

Równie dobrze mogłaś zejść z rangi skoro dałaś jej tylko i wyłącznie pojeździć autem.

Ale Ty chyba czegoś nie rozumiesz... Ona nie patrzyła na Twój monitor jak Ty sobie grałaś, tylko grała osobiście na Twoim komputerze, na randze widząc wszystko co się dzieje, co gracze między sobą piszą etc. Przykład który podałaś jest totalnie bez sensu. Wydaje mi się to być logiczne, lecz widocznie dla Ciebie nie. 

Ze względu na to, że doszło do naruszenia istotnych postanowień Regulaminu administracji, moderatorka zostanie ukarana karą zawieszenia.

Jak najbardziej rozumiem tłumaczenie, że dostęp otrzymała osoba zupełnie niepowiązana z MTA i naszym serwerem, jednak Regulamin Administracji nie obejmuje takich wyjątków. Tak więc, w tej konkretnej sytuacji nadal doszło do złamania regulaminu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.