Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na CzouGu

Wojtek2010PL

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Yummi*
Nick oskarżonego: @CzouGu
Powód skargi: Faworyzacja gracza.
Data zdarzenia: 19.04
Dowody: Logi na /g około 19
Opis sytuacji: Gracz zaczął mnie prowokować na /g, po czym nic takiego nie napisałem, żebym mógł zostać ukarany, a wówczas prowokant jakimś cudem nie został ukarany tylko dostał warna, a ja odrazu dostałem muta na 2 dni(dodam, że nie dostałem żadnego warna) Moje słowna zasługiwały co najwyżej na warna. A tamten po warnie dalej prowokował, pomimo reportów nie zostały wyciągnięte konsekwencje wobec gracza.

Witam, A więc tak gracz, o którym wspomniałeś dostał wcześniej warna od moderatora, po czym właśnie zaprzestał was prowokować.
A co do ciebie to nie dostałeś ostrzeżenia, gdyż już wcześniej dostałeś mute'a  ,,Prowokacje więc dlatego w karze dopisek kara skalowana. Z mojej strony tyle czekam na wypowiedź RCON

3 minuty temu, CzouGu napisał:

Witam, A więc tak gracz, o którym wspomniałeś dostał wcześniej warna od moderatora i już was nie prowokował.

A co do ciebie to nie dostałeś ostrzeżenia, gdyż już wcześniej dostałeś mute'a  ,,Prowokacje więc dlatego w karze dopisek kara skalowana. Z mojej strony tyle czekam na wypowiedź RCON

To dziwne, że jasiek2010pl dostał warna za "nikson napisał reporta" a nikson za napisanie dosłownie tego samego tylko w innym kontekście "[2023-04-19 19:01:39] [Output] : G> Nikson.cj: jak kuba bogu tak bĂłg kubie eloo" "[2023-04-19 19:00:21] [Output] : G> Nikson.cj: XDD report juz byĹ‚ hahahaha"

[2023-04-19 19:00:21] [Output] : G> Nikson.cj: XDD report juz byĹ‚ hahahaha"  Ta wiadomość została wysłana parę sekund po warnie i potem już nic nie pisał co mogłoby podchodzić pod prowokacje, a ta druga wiadomość moim zdaniem nie była kierowana w waszą stronę. Myślę, że odpowiedziałem na twoje zarzuty, czekam na odpowiedź RCON 

Spoiler

a ta druga wiadomość moim zdaniem nie była kierowana w waszą stronę

to sam do siebie pisal?

Spoiler

[2023-04-19 19:00:21] [Output] : G> Nikson.cj: XDD report juz byĹ‚ hahahaha"  Ta wiadomość została wysłana parę sekund po warnie

wlasnie po warnie

W dniu 19.04.2023 o 19:46, CzouGu napisał:

Witam, A więc tak gracz, o którym wspomniałeś dostał wcześniej warna od moderatora, po czym właśnie zaprzestał was prowokować.

Mogę otrzymać logi, które zostały uznane za "prowokacje"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.