Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na ZabaPL - oskarżony przez t0mek678

t0mek678

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, ZabaPL napisał:

Nie mogę zrozumieć twojej wypowiedzi o co chodzi ale gracz o nicku Avi530 był na miejscu i wskazał twojego niebieskiego Previona do zabrania z jego posesji.

Witam, udalo mi się zalogować o forum więc powtórzę to co jest zamieszczone wyżej poproszę o screena lub filmik ponieważ nie ma opcji żebym znajdował się wtedy w okolicy domku a co dopiero wskazywał któryś samochód, w wyniku  błędu kilka dni temu ktoś zabrał previona tomka zamiast buccanera o ktorego mi chodzilo lecz wówczas nie bylem na miejscu.  Sprostowalem pozniej zgłoszenie i ktos przyjechal odebrac buccanera dlatego nierozumiem dlaczego kilka dni po tym wydarzeniu ktos zabiera auto mojego lokatora bez mojej wiedzy

Sytuacja wyglądała tak: Gracz o nicku Avi530 wysłał zgłoszenie na 112, że na jego prywatnej posesji znajduje się czyjeś auto. Po przyjęciu zgłoszenia udałem się na miejsce, przyjechałem dosyć szybko a na tej posesji byl owy gracz. Podszedłem przywitałem się i zapytałem o który pojazd chodzi, gracz Avi530 zaś wskazał niebieskiego Previona do zabrania z jego posesji tak więc uczyniłem jego prośbę, zrobiłem ss, załadowałem auto na lawetę i udałem się w stronę parkingu policyjnego. Zgodnie z taryfikatorem samochód dałem za 300 jako stojący na prywatnej posesji. Ode mnie to tyle. 

Witam, zaczynając od początku po sprawdzeniu logów, zgłoszenie zostało wysłane od gracza @HappyKiddo nie od @Avi530, iż na jego posesji został zaparkowany pojazd.
Po sprawdzeniu granic domków, pojazd nie wychodził poza teren posesji gracza @Avi530.

@ZabaPL zwróć graczowi @t0mek678 300$ na konto bankowe. Przelew wykonasz w banku LS, UID gracza to: 72216. Jak wykonasz przelew to wklej tu loga lub zdjęcie z przelewu.

@ZabaPL w związku z nie dopilnowaniem swoich obowiązków podczas służby zostaje zawieszony na okres 7 dni.

Skargę przyjmuję oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.