Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mokotov

ciomkersoN

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8720
Login: ciomkersoN
Nick oskarżonego: mokotov
Powód skargi: Niszczenie gospodarki serwera, próba oszustwa 
Data zdarzenia: 13.03.2023
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2023-03-13_17-06-27.pngimage.thumb.png.06e220ed768389f9e620c97d75457d5d.png

Opis sytuacji: Gracz kupił pojazd Infernus ID 9102 za kwotę ~5.4 (oddawałem mu 800k + nie oddal rat 125k czyli około 4.5kk go wyszedł ów pojazd) natomiast sprzedał go za ~5.6kk. Gracz zarobił ponad 1kk na jednej transakcji, ponadto gracz próbował mnie oszukać, pisząc, że stracił 2kk na owym pojeździe. Gdzie tak naprawdę zarobił ponad 1kk
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.thumb.png.614551c6ae25f32b2820cadb7de8000c.png

17 minut temu, mokotov napisał:

mordo napisalem to 4 fun administracja sprawdzila logi wiec nie placz jestem na nim praktycznie na 0  moze jakis lekki plus nie zarobilem ponad 1.2/1.4 kk jak ty na nim pozdro hahahah

jak zarobilem 1 kk na transakcji XDD co ty wogole gadasz jelopie

Ty, ale wiesz że część tego co zarobiłem oddałem ci? (800k)

Po rozpatrzeniu sprawy z Administracją RCON oraz wyliczeniu wszystkich kosztów doszliśmy do wniosku, iż gracz @Juicy ma obowiązek zapłacić graczu @WezmeKredyt<3 kwotę 272,935.85$:
Druga transakcja Juicy - WezmeKredyt<3 - tutaj ustaliliśmy nową wartość dla VUID 9102: 4,699,649.15$, 85% kwoty transakcji między Kredytem a Juicy to 4,972,585$, więc tutaj wychodzi nam wyrównanie 272,935.85$.

Gracz ze względu na fakt iż jest zbanowany czasowo, operacja taka zostanie wykonana zdalnie - bez ingerencji gracza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.