Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana działanie na szkodę organizacji Modern Family

Xenton

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 30341
Login: Halucyn21
Nick oskarżonego: RobciusTF2
Powód skargi: działanie na  szkodę organizacji 
Data zdarzenia:2023-04 13 21:34
Dowody: image.png.a21fc64d9b6b44c787b26cbb84c5fb64.png
image.png.3ecf61d13144a2551c3aa7f953a6474b.pngimage.png.5f708ce304669ff73a5067aa7bab8956.png
Opis sytuacji: Gdy wszedłem na serwer mta  zobaczyłem że 3 pojazdów brakuje na bazie organizacji modern family patrzę gdzie jest banshe i się okazało że jest na pp   oraz sułtan i flesh został porzucony   w regulaminie organizacji modern family zabrania się robić pościgów  autami organizacji no chyba że lider/V-lider pozwoli  oraz osoby podanej nie było na serwerze  org 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.3e54be5be9a226b89d613fdf846720a2.png

1 z bashee miałem bolo i mnie sami gonili bez proszenia się o pościg ( fakt to mój błąd )

2 z flashem było tak że któryś gracz poprosił mnie o wyciągnięcie tego auta dał mi 500 dolców i je wyciągłem z pp (prosił mnie tylko o wyciągnięcie auta)

3 a sultana używałem ale musiałem iść pomóc mojemu tacie bo szybko mnie potrzebował a nie będę sie na koniec lv wracać 5 minut

przepraszam za to, całą kwotę mogę zwrócić + jeszcz tam jakieś odszkodowanie

24 minuty temu, RobciusTF2 napisał:

1 z bashee miałem bolo i mnie sami gonili bez proszenia się o pościg ( fakt to mój błąd )

2 z flashem było tak że któryś gracz poprosił mnie o wyciągnięcie tego auta dał mi 500 dolców i je wyciągłem z pp (prosił mnie tylko o wyciągnięcie auta)

3 a sultana używałem ale musiałem iść pomóc mojemu tacie bo szybko mnie potrzebował a nie będę sie na koniec lv wracać 5 minut

przepraszam za to, całą kwotę mogę zwrócić + jeszcz tam jakieś odszkodowanie

jeśli mogę zapytać to kto ciebie dodał do organizacji ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.