Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - wsiur

McMati

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Leszek*nt
Nick pracownika: @wsiur
Powód:  Przyjemny kurs w miłej atmosferze
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2023-04-11_22-31-36.thumb.png.c7ee5d57b219a4c28c0ddc1a4648f739.png

mta-screen_2023-04-11_22-31-59.thumb.png.380a7ae608c09a983623a2aa72332cc8.png

Opis sytuacji:  Chciałbym wyrazić moją ogromną pochwałę dla pracownika SATC, który niedawno przewiózł mnie do mojego celu podróży. Byłem pod wrażeniem jego profesjonalnego podejścia i troskliwej postawy. Po wejściu do taksówki, pracownik od razu zwrócił moją uwagę, pytając się, czy chcę włączyć radio. To było bardzo miłe, że pracownik zadał mi to pytanie, ponieważ zawsze lubię mieć coś w tle podczas jazdy. Następnie zapytał, jak mi minął dzień, co było miłym gestem i pokazało, że mu zależy na moim samopoczuciu. Jego następne pytanie, czy chcę otworzyć okno, również było bardzo uprzejme. Zazwyczaj jest to jedno z pytań, które sam zadałbym, ale tym razem pracownik był naprawdę uprzejmy i chciał upewnić się, że jestem wygodnie ustawiony. Dziękuję pracownikowi za jego wspaniałą obsługę i życzę mu wszystkiego najlepszego w jego pracy ❤️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.