Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Irox.

Prokop

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5429

Login: Prokop

Nick oskarżonego: @Irox.

Powód skargi: Wprowadzenie w błąd podczas zakupu pojazdu.

Data zdarzenia: 11.04.2023 

Dowody: https://imgur.com/a/fP02hvI Dodaję również link do posta: 

Opis sytuacji: Więc tak gracz na forum wystawił cluba w dieslu i wstawił zdjęcie innego cluba niż tego co wystawił na forum na sprzedaż i byłem pewien że club posiada lampy oraz szyby przyciemnione a wczoraj edytował post i jeszcze dodał że: (Zdjęcie pojazdu nie jest moim zdjęciem, pojazd się różni (nie ma lamp, inny kolor, inne felgi) a ja dzisiaj dopiero po zakupię to zauważyłem więc wprowadził mnie w błąd chciałem się z nim odmienić lecz gracz powiedział "to twój problem". Po prostu gracz złamał regulamin działu motoryzacji  według podpunktu § 14 Na zdjęciu przedstawiającym pojazd powinny znajdować się informacje serwerowe zgodne z ustaleniem własności pojazdu w prawym dolnym rogu oraz realny wygląd pojazdu (kolor, dodatki wizualne).

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/aG2pk5z

Witam ponownie, pozwolę sobie na jeszcze jedną odpowiedź bo usiadłem teraz do komputera.

9 godzin temu, Prokop napisał:

a wczoraj edytował post i jeszcze dodał że: (Zdjęcie pojazdu nie jest moim zdjęciem, pojazd się różni (nie ma lamp, inny kolor, inne felgi) a ja dzisiaj dopiero po zakupię to zauważyłem więc wprowadził mnie w błąd chciałem się z nim odmienić lecz gracz powiedział "to twój problem".

Post widnieje od dnia 10.04 a ty zakupiłeś go ode mnie wczoraj po godzinie 20:00, ostatnia edycja była dosłownie sekundę po dodaniu posta.
Dowód: 
image.thumb.png.99f9ec3963c1f9616da95d470c6bafa3.png

Cytat

Po prostu gracz złamał regulamin działu motoryzacji  według podpunktu § 14 Na zdjęciu przedstawiającym pojazd powinny znajdować się informacje serwerowe zgodne z ustaleniem własności pojazdu w prawym dolnym rogu oraz realny wygląd pojazdu (kolor, dodatki wizualne).

Odnośnie złamania regulaminu to notka widoczna nad zdjęciem powinna Cię naprowadzić, rozumiem jakbym jej nie napisał. Zresztą administracja miała czas na reakcję odnośnie złamania regulaminu.

Poza tym za 65.000$ nie kupił byś na szybach i lampach więc coś jest chyba nie tak.

Czekam na wypowiedź administracji.
Pozdrawiam,
Irox.

W dniu 11.04.2023 o 20:43, Prokop napisał:

i byłem pewien że club posiada lampy oraz szyby przyciemnione

Od tego masz we wzorze kategorię dodatki w której było zapisane co posiada pojazd. Co do zdjęcia racja, oskarżony otrzymuje punkty na forum w związku ze złamaniem regulaminu działu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.