Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na ponton.

KrolWielkiBebech

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  14969
Login: skussk
Nick oskarżonego: ponton.
Powód skargi: Oszustwo na tune pojazdu
Data zdarzenia:  11.04.2023 13:00 jakos
Dowody: ss 
Opis sytuacji: Witam kupilem Eurosa pod nazwą FT bez mzn tak jak mowil, poznej dowiedzialem sie ze pojazd FT musi miec torowy a mój kupiony ma wyscigowy więc z tąd ta skarga ma dziś tu miejsce. Nie wiem co w takiej sytuacji robic wiec pisze skarge liczę na pozytwne rozpatrzenie sprawy. Jeszcze te przykre dla mnie smianie sie ze mnie ze i tak przegram te sprawe i pisanie z jego strony cos w stylu (pisz xd i tak nie wygrasz)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ss

Zrzut ekranu (5534).png

Zrzut ekranu (5533).png

Zrzut ekranu (5532).png

Zrzut ekranu (5528).png

Zrzut ekranu (5538).png

tak pisałem ze jest ft bez mzn. Przed zakupem pisałem ci wyrazie idź sprawdź doglądnie co ma bo nie mam ochoty bawić się w skargi itd. Stałeś 10 minut przed nim na giełdzie jak nie dłużej i potem sprawdzałeś na forum co ma doglądnie i zgodziłeś się na zakup. Po zakupie stwierdziłeś ze pojazd nie jest ft. Oszukał bym cię wtedy jak byś nie znad dokładnego tubingu a znałeś jak wyjaśnialiśmy sobie to w grze nie zaprzeczyłeś ze nie sprawdzałeś co widać dokładnie w logach u administracji czekam na dalszy rozwój sytuacji. Sami gracze stwierdzili jeśli znałeś dokładny tubing auta apelacja twoja zostanie odrzucona 

Wiec w żadne

3 minuty temu, ponton. napisał:

tak pisałem ze jest ft bez mzn. Przed zakupem pisałem ci wyrazie idź sprawdź doglądnie co ma bo nie mam ochoty bawić się w skargi itd. Stałeś 10 minut przed nim na giełdzie jak nie dłużej i potem sprawdzałeś na forum co ma doglądnie i zgodziłeś się na zakup. Po zakupie stwierdziłeś ze pojazd nie jest ft. Oszukał bym cię wtedy jak byś nie znad dokładnego tubingu a znałeś jak wyjaśnialiśmy sobie to w grze nie zaprzeczyłeś ze nie sprawdzałeś co widać dokładnie w logach u administracji czekam na dalszy rozwój sytuacji. Sami gracze stwierdzili jeśli znałeś dokładny tubing auta apelacja twoja zostanie odrzucona 

sposób cię nie oszukałem bo wiedziałeś dokładnie co pojazd posiada 

4 minuty temu, BratDarek napisał:

Stałem 10 min na gieldzie bo afczylem bo musialm cos ogarnac

Nie ma co raczej wymieniać się zdaniami poczekajmy aż administrator rozpatrzy i wszystko wyjaśni co i jak

tak a na forum tak samo afczyles i patrzyles co ma euros na gieldzie tak samo biegales obok niego nie afczyles 

3 minuty temu, BratDarek napisał:

afczylem na gieldzie a forum wszedlem by jego id skopiowac bo nie ma blach i patrzalem jaie mial offy ten woz 

ale dobrze wiedziałeś co owy pojazd posiada nie rozumiem cię do czego dążysz. Nikt ci nie uwierzy ze kupowales pojazd nie wiedza co posiada...

wiedzialem co ma poczesci ale jak sie okazalo ze to nie Ft bez mzn to postanowilem napisac skarge zaczekajmy na odpowiedź administratora niż głupio wymieniamy się zdaniami

bo pytalem i Ft- to musi miec wszystkie najlepsze dodatki a to ma wyscigowy a nei torowy 

w kazdym bądź razie czekamy na odpowiedz administratora 

24 minuty temu, BratDarek napisał:

wiedzialem co ma poczesci ale jak sie okazalo ze to nie Ft bez mzn to postanowilem napisac skarge zaczekajmy na odpowiedź administratora niż głupio wymieniamy się zdaniami

bo pytalem i Ft- to musi miec wszystkie najlepsze dodatki a to ma wyscigowy a nei torowy 

w kazdym bądź razie czekamy na odpowiedz administratora 

no tak do ft liczy sie wszystko najlepsze. Tylko roznica jest taka ze wiedziales co auto dokladnie posiada caly tuning. Bana bym dostal jeszeli napisal bym ze ma komplet ft i bys nie widzail co auto posiada czyli tak jakby zaufal mi na slowo a ty no widzailes co ma wiec nie obawiam sie niczego 

@ponton. ogłaszając w grze pisałeś dokładnie, że pojazd jest FT, czyli powinien posiadać zestaw torowy, a nie jak w tym przypadku zestaw wyścigowy. Niestety ale w waszych rozmowach prócz wzmianki o MZN nie ma nic innego. W tym przypadku proponuję po prostu odmianę, gdyż wprowadziłeś gracza w błąd.

27 minut temu, Przemo* napisał:

@ponton. ogłaszając w grze pisałeś dokładnie, że pojazd jest FT, czyli powinien posiadać zestaw torowy, a nie jak w tym przypadku zestaw wyścigowy. Niestety ale w waszych rozmowach prócz wzmianki o MZN nie ma nic innego. W tym przypadku proponuję po prostu odmianę, gdyż wprowadziłeś gracza w błąd.

tak jest to prawda pisałem ft ale pisałem tez żeby sprawdził sobie co ma dokładnie i sprawdził to był na forum potem stal 10minut albo i dłużej przy eurosie chodził kręcił się i wypisywał jakie mam ofki itd wiec w błąd wprowadził samego siebie. Jak dla mnie nie powinna być odmiana ponieważ wiedza dobrze jaki zestaw posiada to auto. To jest jego nie dopatrzenie 

Teraz, ponton. napisał:

tak jest to prawda pisałem ft ale pisałem tez żeby sprawdził sobie co ma dokładnie i sprawdził to był na forum potem stal 10minut albo i dłużej przy eurosie chodził kręcił się i wypisywał jakie mam ofki itd wiec w błąd wprowadził samego siebie. Jak dla mnie nie powinna być odmiana ponieważ wiedza dobrze jaki zestaw posiada to auto. To jest jego nie dopatrzenie 

zgodzę się jeśli gracz by nie widział danego tubingu a napisał bym ze jest ft to okej wtedy wprowadził bym go w błąd ale sprawa wygada całkiem inaczej 

Nie ma czegoś takiego, że Ty piszesz ft i gracz ma sobie to sprawdzić. W takim wypadku używasz dokładnego opisu tuningu jakie posiada pojazd i nie wprowadzasz gracza w błąd. Regulamin mówi jasno, a Ty jako gracz powinieneś się do niego stosować. Tak jak napisałem wyżej, jedyną opcją na rozwiązanie tego jest odmiana.

Teraz, Przemo* napisał:

Nie ma czegoś takiego, że Ty piszesz ft i gracz ma sobie to sprawdzić. W takim wypadku używasz dokładnego opisu tuningu jakie posiada pojazd i nie wprowadzasz gracza w błąd. Regulamin mówi jasno, a Ty jako gracz powinieneś się do niego stosować. Tak jak napisałem wyżej, jedyną opcją na rozwiązanie tego jest odmiana.

jak dla mnie to jest smieszne nie mam kasy jak narazie na odmiane 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.