Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Olki

Badix

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Badix
Nick oskarżonego: @Olki
Powód skargi: Widoczne łamanie regulaminów, a konkretnie - 6. Administracja serwera ma obowiązek stosować się do Regulaminu Serwera i egzekwować kary w przypadku jego łamania., 18.2. Zabrania się floodowania oraz spamowania na wszelkich chatach Serwera.
Data zdarzenia: Późne godziny wieczorne.
Dowody:  https://imgur.com/a/EYhrGZ7
Opis sytuacji: Supporter ewidentnie spamił na chacie /g tym samym łamiąc 6 pnkt. regulaminu administracyjnego jak i 18.2 pnkt regulaminu serwera.

2 godziny temu, Olki napisał:

@Badixnapisałem do ciebie na discord się o rozwiązanie sprawy, nie chodzi już nawet o tą skargę, jeśli nie chcesz, nie odpisuj. Ja po prostu nie chce mieć wrogów 😗

Po czym wnioskujesz że jestem twoim wrogiem? XD a co do skarg to inni z ekipy o wiele lepiej się zachowują i nie mam do nich zastrzeżeń. 

12 minut temu, Badix napisał:

Po czym wnioskujesz że jestem twoim wrogiem? XD a co do skarg to inni z ekipy o wiele lepiej się zachowują i nie mam do nich zastrzeżeń. 

Sęk w tym, że od początku sadziłeś się do mojego wieku, mówiłeś że nie napisałeś podania na supporta, napisałeś, czym mnie okłamałeś. Uznajesz że nie masz "bólu?" Nie mam nic do ciebie, ale twoje zachowanie jest żałosne, bo gdybym był rok, dwa starszy na pewno nie był bym aż tak twoją ofiarą. Dziękuję pozdrawiam

23 minuty temu, Olki napisał:

Sęk w tym, że od początku sadziłeś się do mojego wieku, mówiłeś że nie napisałeś podania na supporta, napisałeś, czym mnie okłamałeś. Uznajesz że nie masz "bólu?" Nie mam nic do ciebie, ale twoje zachowanie jest żałosne, bo gdybym był rok, dwa starszy na pewno nie był bym aż tak twoją ofiarą. Dziękuję pozdrawiam

To jest skarga a nie jakieś omawianie wyników. 

6 godzin temu, Olki napisał:

Ale skarga i chęć przepraszam "udupienia" mnie m wzięła się skąd? Od razu po wynikach "ile masz lat dzieciaku, 13?" "Za młody na supporta" 

To pytanie do wieku zgadzam się zadałem je a to że się z cb śmiałem ze jak to ujołeś XD '' za młody '' to mi udowodnij 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.