Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Slajdzik

FragusS

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 29865
Login: FragusS
Nick oskarżonego: @Slajdzik
Powód skargi: Brak spłaty pożyczki w ustalonym terminie. 
Data zdarzenia: 08.03.2023/09.04.2023
Dowody: Wszystko znajduje się w logach, niestety nie zrobiłem screenów ani nie zapisałem sobie logów. Jedynym dowodem może być nasza rozmowa prywatna na komunikatorze Discord, jeżeli zajdzie potrzeba mogę wstawić. 😕
Opis sytuacji: Dnia 08.03.2023 udzieliłem pożyczki w wysokości 300.000$ graczowi Slajdzik. Zgodnie z zawartą umową na serwerze, miał on 30 dni na to aby mnie spłacić. Wczoraj tj. 08.03.2023 minął termin spłaty pożyczki, niestety nie otrzymałem zwrotu gotówki wobec czego piszę skargę na owego gracza.  Gracz nie ukazuje chęci do spłaty pożyczki.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

image.png.772b9cb2f3484f4476435df226940590.png

Hej, skoro skarga jest to się wypowiem.

Niestety ale po dłuższym na myśleniu serwer nie daje mi satysfakcji gry i poprostu nie mam chęci, póki co nie chce wracać, więc nie potrzebuje czasu na oddanie, wybacz fragus że tak się potoczyło ale poprostu nie mam chęci i czasu aby ci to oddać.

Wszystko co chciałem przekazać to przekazałem pozdro

6 godzin temu, Slajdzik napisał:

Hej, skoro skarga jest to się wypowiem.

Niestety ale po dłuższym na myśleniu serwer nie daje mi satysfakcji gry i poprostu nie mam chęci, póki co nie chce wracać, więc nie potrzebuje czasu na oddanie, wybacz fragus że tak się potoczyło ale poprostu nie mam chęci i czasu aby ci to oddać.

Wszystko co chciałem przekazać to przekazałem pozdro

Faktycznie mocno się zawiodłem, bo wielokrotnie mi obiecywałeś że mnie  spłacisz. Byłem w stanie przedłużyć termin spłaty, szukałem wiele rozwiązań na to aby ci pomóc  mnie spłacić i  jednocześnie nie musiałem pisać skargi. Wyszło jak wyszło. Wobec tego, że nie chcesz mnie spłacić jestem zmuszony poprosić osobę rozpatrują o nadanie odpowiedniej kary.

W związku z brakiem chęci spłaty pożyczki, oskarżony zostaje ukarany. Według regulaminu, Administracja serwera nie zwraca pozostałej niespłaconej kwoty, zadłużony gracz zostaje zbanowany. Warunkiem odbanowania jest spłata długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.