Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na -E36-

Sajmon4

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 66513
Login: Sajmon4
Nick oskarżonego: @-E36-
Powód skargi: Oszukanie na tune 
Data zdarzenia: 07.04.2023
Dowody: Wszystko jest w logach, ss nie robiłem ponieważ ziomkowi uwierzyłem ze ma takie tune 
Opis sytuacji: Ogłaszałem, że skupuje do 300k napisał do mnie ten gracz że ma ranchera na lampach i 2.1 Pb, to chwilę się ponegocjowalismy i doszliśmy do ceny. Gdy kupiłem i wyciągnąłem go z parkingu policyjnego zauważyłem że nie ma lamp tylko licznik.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @-E36-

Z waszej kowersacji wynika że pojazd miał posiadać:

Spoiler

2023-04-07 19:50:41    WrzecioN    Sajmon4    mam Ranchera za 100K ma lampy 2.1silnik

Dopiero 5 minut po przeprowadzeniu sprzedaży pojazdu przyznaleś że jednak ma licznik, nie lampy.

Spoiler

2023-04-07 20:05:10    WrzecioN    Sajmon4    no licznik a nie lampy sorry
2023-04-07 20:04:57    Sajmon4    WrzecioN    licznik ma
2023-04-07 20:04:53    WrzecioN    Sajmon4    no ma
2023-04-07 20:04:46    Sajmon4    WrzecioN    ma
2023-04-07 20:04:44    Sajmon4    WrzecioN    napisales ze lampy

Na poczatek musze potwierdzić dokładne tune pojazdu w momencie sprzedaży, dopiero potem możemy przejść do ewentualnego rozliczania z nieprawidłowości.

Na podstawie informacji przekazanych mi przez administracje RCON, faktycznie pojazd w momencie sprzedaży posiadał licznik a nie lampy. W związku z tym gracz @Kodox.M4C*CDW zobowiązany jest do wyrównania kosztów montażu lamp w wysokości 65.000$. W związku z obecnym banem związanym z inną sprawa, wykroczenie gracza zostaje dopisane do jego konta. Według regulaminu, Administracja serwera nie zwraca pozostałej niespłaconej kwoty, zadłużony gracz zostaje zbanowany. Warunkiem odbanowania jest spłata długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.