Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Patutykiewicz oskarżony przez Kubawskyy

Kubawskyy

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Patutykiewicz napisał:

mta-screen_2020-12-25_22-30-35.thumb.png.f47f1984844c55b8f100035ef117e548.pngTo jest poprawne parkowanie?
na 2 liniach miejscach na raz?

Mówiłem, mam śnieg który jest dozwolony i nie mam obowiązku go wyłączać gdy parkuję, a przeglądając inne skargi w dziale SARA pracownicy ewidentnie próbują uprzykrzyć życie graczom, gdyby ktoś się tego czepiał. Wracając do śniegu nie widać na nim linii parkingowych, co nie znaczy że według mnie bezczelne komentarze typu „To jest poprawne parkowanie?” jest nie na miejscu w takiej sytuacji są nie na miejscu. Trzeba być miłym 😉 pozdrawiam

16 godzin temu, Kubawskyy napisał:

Mówiłem, mam śnieg który jest dozwolony i nie mam obowiązku go wyłączać gdy parkuję, a przeglądając inne skargi w dziale SARA pracownicy ewidentnie próbują uprzykrzyć życie graczom, gdyby ktoś się tego czepiał. Wracając do śniegu nie widać na nim linii parkingowych, co nie znaczy że według mnie bezczelne komentarze typu „To jest poprawne parkowanie?” jest nie na miejscu w takiej sytuacji są nie na miejscu. Trzeba być miłym 😉 pozdrawiam

To po prostu przed parkowaniem, jest opcja wyłączenia śniegu, wyłączasz śnieg, patrzysz na linie parkujesz i włączasz go ponownie i nikt żadnego problemu Ci robił nie będzie. Dziękuję za uwagę i życzę miłego dnia! Patutykiewicz 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.