Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Chvdy09

Resh22

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Zevax
Nick oskarżonego: @Chvdy09
Powód skargi: Kara nadana bez powodu
Data zdarzenia: 05.04.2023 ok.23:45
Dowody: Chyba osoba nadająca kare ma oczy (są również logi serwerowe gdzie widać że w czasie pracy nie robiłem nic [ani nie sprzedawałem fury żadnej, ani nie używałem bankomatu itp])
Opis sytuacji: Pracowałem sobie szambiarką, postanowiłem zrobić sobie chwilową przerwe więc podjechałem pod spawna bo akurat bylem blisko, postawiłem swoją szambiarke na swiatłach awaryjnych obok spawna gdzie nikomu nie przeszkadzała, podszedłem sobie do graczy i troszke popisałem itp, nagle dostałem warna z powodem "Pracuj!" więc poszedłem po moją szamiarke, odjechałem kawałek ze spawna i postanowiłem ją zostawić i pobiec na spawna aby praca się zakończyła i szambiarka znikła, w momencie gdy biegłem zostałem ukarany karą z powodem "PDCP". Pisałem również do nadającego na /pm aby wyjaśnić w jaki sposób użyłem niby Szambiarki do celów prywatnych bo ani nie sprzedawałem żadnego pojazdu, ani nie wypłacałem kasy z bankomatu itp lecz widze że średnio go to interesuje i woli aby napisać skarge.

§2.8  Zabrania się wykorzystywania pojazdów przeznaczonych do pracy do własnych celów. - punkt wyciągnięty z regulaminu serwera. W takim razie użyłeś tego pojazdu jako formę transportu, a więc kara jak dla mnie wciąż jest słuszna, /pm brzmiała: "Rozwoże paliwo", a więc no to chyba też się zaśmiałeś z tego bo otrzymałeś ostrzeżenie po tym jak podszedłeś z wężem od szambiarki do pracownika satc stojący na strefie taxi.

Pozdrawiam,
Chvdy09

Ale ty dalej nie rozumiesz? PDCP to użycie pojazdu do celów prywatnych, wskaż mi gdzie użyłem tego pojazdu do celów prywatnych ponieważ wytłumaczenie że użyłem go jako forme transportu jest poprostu bezsensowne, przeciez po to jest ten pojazd aby jezdzić po mapie i pracować, fakt zrobiłem sobie przerwe od pracy i postawiłem pojazd ale po ostrzezeniu z powodem "Pracuj!" odrazu zabrałem swój pojazd i postanowiłem zakończyć prace.

Jest to moja ostatnia wypowiedź do czasu zabrania głosu przez A.RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.