Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Yuno

teegarden

Rekomendowane odpowiedzi

Login: numb
Nick oskarżonego: Yuno
Powód skargi: brak próby wyjaśnienia sytuacji jaka zaszła, zbyt duża kara
Data zdarzenia: 25.12.2020 po południu
Dowody: brak
Opis sytuacji: Czekałem w kolejce, na mechaniku, by naprawić auto, gdy nagle ktoś się przede mnie wepchnął, więc wjechałem za nim do garażu, by nie miał jak wyjechać, następnie pojawił się admin Yuno, który nie podjął jakiejkolwiek próby ustalenia co zaszło, i teleportował mnie na zewnątrz. Spytałem go czy on w ogóle wie co sie wydarzyło? Ale oczywiście jego to nie obchodziło, więc już mocno zdenerwowany napisałem do niego cytuje "to chuj ci w pysk czekam na bana", a następnie najechałem na niego autem. Dostałem mute na 7 dni i zabrane prawo jazdy również na 7 dni. Moim zdaniem zachowanie karygodne jego funkcji, brak próby porozumienia, i jego nonszalancja, doprowadziły własnie do takiej sytuacji. Administrator powinien pomagać graczom, podczas gdy on robi coś odwrotnego. Moim zdaniem kara jest zbyt wysoka na to co zaszło, i nie powinno jej być w ogóle, lub powinna zostać skrócona do kilku godzin 

Witam serdecznie. Wyjaśnijmy sobie pare spraw.

1. Skargi za nadaną kare będą odrzucane
2. 

17 minut temu, numb napisał:

Dowody: brak

3. Zapomniałeś dodać wyzywania mnie w reporcie za co Ci też kare mute przedłużyłem do 12 dni.
4. Tak, zgadzam się. Administrator powinien pomagać graczom jednak gdy podczas rozwiązywania problemu gracz odpłaca mi się ,, To ch*j ci w pysk czekam na bana " i innymi wyzwiskami w reporcie nie oczekuj iż ktokolwiek będzie Cię głaskał po główcę.

Dziękuje bardzo pozostawiam RCON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.